Nytt leilighetskompleks i El Raso, Guardamar

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carrer Salat, Urbanització El Ras, Guardamar del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, España
Til salgs Nybygg

Nytt leilighetskompleks i El Raso, Guardamar

Carrer Salat, Urbanització El Ras, Guardamar del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, España
  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on januar 30, 2024 at 1:58 pm
 • ID: NEW268
 • Pris: €249,000
 • Size: 235 m2
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Velkommen til Salisol Resort i El Raso. Et nydelig moderne leilighetskompleks som består av 5 flotte bygg på 4 etasjer hver. Stilrene og lyse leiligheter med 2 soverom og 2 bad og store flotte terrasser. Stor, åpen stue og spisestue som er sømløst forbundet med den nydelige terrassen gjennom skyvedører.

Leilighetene leveres med fullt møblerte kjøkken og sentralt klimaanlegg/varme i alle rom.

Penthouse leilighetene har egne solarium, mens leilighetenepå bakkeplan har en sjarmerende hage. De i mellom har store flotte terrasser. Alle leilighetene har eget parkering plass i underbygget.

Hele komplekset er inngjerdet og kun tilgang for beboere. Salisol Resort har luksuriøse fasiliteter, blant annet et stort saltvannsbasseng, grøntområder og et helårs spa for avslapning.

Her har man også et felles kontorområdet ”co working space” som er fantastisk for de som må jobbe litt mens de er her nede, et eget postkontor, kaffehjørne, ladestasjoner for elbiler og sparkesykler og en lekeplass. Og til slutt, en koslig minigolfbanen på området.

Disse leilighetene ligger i et vernet parkområde med saltsjøer, og tilbyr en rolig kontakt med naturen. Nydelig strendene i Guardamar ligger bare 2,5 km unna, og det velkjente søndagsmarkedet er bare 5 minutters gange unna, så her får du en perfekt blanding av ro og et pulserende folkeliv.

Boligene varierer litt i størrelse og er fra 97 kvm til 235 kvm. Prisene varierer etter hvilken bolig man ønsker. Ta kontakt for oppdaterte priser, plantegninger og en hyggelig boligprat.

 

El Raso

Det veletablerte boligområdet El Raso, finner du en 10 minutters kjøretur innenlands fra kystbyen Guardamar del Segura og dens hvite sandstrender.

Kjent for sitt gode og imøtekommende internasjonale miljø, er El Raso et svært sjarmerende område med en rekke fasiliteter som barer, restauranter, veterinær, frisører og butikker innen gangavstand.

El Raso ligger veldig fint til, blant appelsinåkre og rett foran den nydelige rosa saltsjøen hvor du finner mange idylliske tur stier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

NEW268
 • Area El Raso, Guardamar del Segura
 • Country Spania
 • Area Guardamar del Segura

Contact information

Vis prospekter
Daniela Henna
 • Daniela Henna

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela Henna
 • Daniela Henna