CAMARSOL En litt annerledes megler

Camarsol er litt som et stort meglerfirma. Bare litt mindre.

Dette gjør oss raskere, morsommere og enklere å jobbe med. Og for deg blir det rimeligere og mye hyggeligere.

 

Camarsol er et norsk/Spansk eiendomsmeglerfirma som holder til på Costa Blanca kysten. Siden vi startet i 2003 har vi hjulpet hundrevis av kunder med å starte det gode liv her i Spania.

Vi ser på oss selv litt som «marinejegerkommandoen» i meglerverden her nede – en liten spesialstyrke som alltid sørger for at jobben blir gjort ordentlig.

Med en personlig og profesjonell tilnærming til boligformidling har vi valgt å gjøre ting litt annerledes ved å sette fokus på kvalitetssikring, personlig oppfølging og den aller beste service i mange år etter boligkjøp.

I dag ansees vår lille familiebedrift for å være en av de fremste aktørene på det Spanske boligmarkedet og vi har over 300 fornøyde referansekunder som er villige til å dele sine erfaringer med deg. Du kan lese hva de har å si om oss HER så slipper vi å skryte av oss selv.

Intern kompetanse

Vi er stolt av å være en av de eneste skandinaviske megler på Costa Blanca som utfører hele kjøpstransaksjonen selv, uten behov for eksterne eksperter. Vi ser ofte at «jo flere kokker desto mere søl» og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere kvalitet. Dermed gjør vi alt selv.

Vi har den formelle kompetansen, et stort nettverk av samarbeidspartnere og behersker flere språk perfekt slik at vi faktisk kan garantere deg en kostnadsfri og ikke minst problemfri bolighandel her i Spania.

Ærlig reklame & prosesser

Vi tror folk er lei av reklamer og boligannonser som bare skryter og maser, og vakre glansbilder av boliger som ikke gjenspeiler virkeligheten. For å ikke kaste bort hverken din eller vår tid så sier vi ting som de er slik at du kommer ned med realistiske forventninger.

Det er også viktig for oss at du har en god oversikt over prosessen hele veien så derfor forklarer vi alt veldig tydelig, steg for steg. Vi er en liten gjeng med enkle og gjennomsiktige prosesser.

Ingen super rabatter, salgstriks eller smøreturer – kun rolig og fin veiledning.

Personlig veiledning

Alle mennesker er forskjellige og hver kunde er unik. Istedenfor å tilby ferdigløsninger som passer alle – og ingen – så skreddersyr vi et personlig opplegg for deg ut ifra dine ønsker, behov og budsjett.

Fordi vi er en litt mindre megler jobber vi på en helt annen måte enn de store meglerhusene og bruker mer tid på å bli kjent med deg slik at vi sammen kan finne det du er ute etter. Vi sier det vi mener og går inn i hvert oppdrag med hud, hår og kjærleik.

Vi holder oss langt unna press og stress og tilbyr heller fornuftig veiledning, god informasjon og en åpen dialog hele veien.

Kvalitetssikring

Det finnes tusenvis av boliger til salgs på Costa Blanca. Mye bra og mye dårlig.

Fordi våre kunder forblir kunder hos i mange år fremover så er vi veldig kresne når vi velger eiendommer, prosjekter, byggefirmaer og samarbeidspartnere generelt. Hvis ikke, så blir vi alle sittende igjen her med en stor haug problemer, og du er sikkert enig med oss i at det er mye annet hyggelig å bruke tiden på.

Alle boligene våre har gått gjennom de strengeste prosedyrer for kvalitetssikring og vi selger kun eiendommer som er 100% legale og fri for heftelser.

Vi har gjort jobben for deg på forhånd og luket bort alle de boligene som ikke holder mål slik at du kan slappe av og fokusere på det som er viktig, nemlig å finne din drømmebolig her i Spania.

CamarClub

For de fleste megler er jobben gjort så fort skjøtet er signert og du får nøklene til ditt nye hjem. For oss er et salg kun en begynnelse på et langvarig vennskap.

Gjennom vår eksklusive medlemsklubb som heter CamarClub fortsetter vi å bistå deg med alt du måtte trenge som huseier i Spania – i mange år fremover. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og hjelper å løse både store og små problemer. Du han lese mer om CamarClub HER

Vårt mål er at ditt største problem blir litt sand mellom tærne.

Patricia Henna

Patricia er opprinnelig fra Mexico og etter mange år i Norge er hun også norsk statsborger. Hun er utdannet translatør for Engelsk-Spansk og har en bakgrunn fra diplomatiet som kulturattaché ved den Meksikanske ambassaden i Oslo. Patricia har i tillegg drevet med shipping, kunst og interiørdesign i både Mexico, Norge, og Venezuela.

Siden 2003 har hun jobbet med eiendomsforvaltning i Spania og spesialisert seg på de juridiske/legale forhold. Som administrativ leder er hun ansvarlig for alt som har med overtakelser, dokumentasjon, lover og regelverk å gjøre.

Patricia er kundens beste venn og med et stort smil, energi, mye kreativitet og en liten klype chili løser hun ethvert problem.

Daniela Henna

Daniela er den nye generasjonen Camarsol og ble en del av familiebedriften i Spania i 2015. Hun er utdannet sosialantropolog i Canada men hennes profesjonelle bakgrunn er fra internasjonal media og markedsføring. Hun har jobbet med en rekke regjeringer og finansielle institusjoner i land som Botswana, Kina og Ecuador, der hun ledet prosjekter for å bygge kommunikasjonsplattformer med hensikt å tiltrekke utenlandske investorer

Daniela er daglig leder og kundeveileder her hos Camarsol og vanligvis den første du treffer i jakten på drømmeboligen. Hun er ofte med videre ut på visning også. Daniela er veldig opptatt av personlig oppfølging og liker å skreddersy hvert boligsøk til hver enkelt kunde.

Sigurd Henna

Sigurd er nordmann og utdannet siviløkonom i Tyskland. Han har mange års erfaring innen oljesektoren med prosjekter som bygging av plattformer og skip i Norge, men også i Brasil, Mexico og Venezuela. Hans spesialisering er innenfor prosjektstyring og finansiering, samt tilbud og kontraktsforhandlinger.

Etter et langt og spennende yrkesliv med høyt tempo og stramme slips bestemte Sigurd seg for å sette livskvalitet i sentrum – og har siden 2003 begynt hver arbeidsdag med et stort smil.

Sigurd er finansiell rådgiver hos oss og den som holder våre kunder oppdaterte med markedsanalyser, investeringsmuligheter og relevant informasjon om økonomiske svingninger som valuta og oljepriser etc., som påvirker boligmarkedet.

Mercedes Garcia

Mercedes er født og oppvokst her i Elche og har jobbet i Camarsol siden 2013. Hun er utdannet bedriftsøkonom og har i tillegg til sin bakgrunn med regnskapsføring jobbet som finansierings konsulent i banksektoren i flere år. Hennes kompetanse innen bank og finansiering i Spania er en kjemperessurs som våre kunder setter stor pris på.

Mercedes tar seg av alt det praktiske relatert til dokumentasjon, fra anskaffelse av NIE (spansk personnummer) til selvangivelser, skatt og forsikring. Når solen skinner og temperaturen stiger, så er det alltid godt med en som holder hodet kaldt og sørger for at du har alt papirarbeid i orden.

Ingen har bedre kjennskap til prosjekter og utbyggere enn Mercedes og det er hun som sørger for at alle selgere og utbyggere har alle sine lisenser og dokumenter på plass.

Rita Lundgren

ita er en sprudlende og fargerik dame med et hjerte av gull. Hun er norsk og har bodd i Spania siden 2008 hvor hun stortrives i lokalmiljøet. Rita har en maritim bakgrunn og har jobbet 16 år på Kielfergen som områdeleder.

Siden hun gikk i land i Spania har Rita jobbet i byggebransjen med kundebehandling. Siden hun snakker både Norsk, Engelsk og Spansk er det hennes ansvar å navigere våre kunder gjennom alt det praktiske i kjøpsprosessen.

Rita er ansvarlig for oppfølging etter kjøp og hjelper våre kunder med alt fra A til Å. Hun inspiserer boligene før overtagelse og følger opp med utbyggere slik at våre kunder føler seg trygge og 100% fornøyd med sine nye boliger.

Rita er en ekspert i kommunikasjon og hjelper deg med det du måtte trenge for å starte ditt nye liv i solen.

Toni Leirvik Larsen

De fleste nordmenn er født med ski på beina, men denne nordlendingen ble født med kamera i hånden. Toni er nyeste medlem av vårt «dream team» etter å ha flyttet ned i søk etter nye kreative eventyr under den spanske sol.

Toni er markedsføringssjef og fotograf hos Camarsol. Det er han som kommer hjem til deg som skal selge boligen din for å ta bilder og lage video. Med Toni i spissen satser vi mye mer på video-bruk fremover slik at dere som sitter hjemme foran peisen får et godt innblikk i hverdagen vår her på Costa Blanca.

I tillegg til oss som sitter på kontoret i Guardamar har vi mange fantastiske samarbeidspartnere vi ikke hadde klart oss uten som er en veldig viktig del av teamet vårt. Arkitekt, advokat, regnskapsfører, rengjøringspersonell, basseng-mann, rørlegger, elektriker for å nevne noen. Mange av disse herlige menneskene vil dere også bli kjent med underveis.

Compare listings

Compare