CAMARCLUB

‟Bienvenido a casa” er spansk og betyr velkommen hjem.

 

Når den store beslutningen er tatt og du går inn i ditt nye Spanske hjem, for første gang, vet vi at sommerfuglene nok danser litt flamenco i magen din.

Kanskje sitter du på balkongen med utsikt over Middelhavet, en appelsinhage, et lite landsbytorg eller ditt nye svømmebasseng? Så kommer tankene om alle de praktiske oppgavene som du vet må gjøres etter å ha kjøpt eiendom i Spania?

Hvordan betaler man skatt her og hvem må man ringe for å koble opp Wi-Fi? Kanskje du trenger en tannlege eller en snekker? Det er på tide med ny bil, men du vet ikke helt hvordan du skal gå frem slik at handelen blir trygg og sikker?

Slapp helt av, det er nemlig her vi kommer inn i bildet. For oss er et salg kun en begynnelse på et langvarig vennskap. I tillegg til eiendomsmegling og veiledning i forhold til kjøp og salg av eiendom, tilbyr vi et stort utvalg av tjenester og ytelser etter kjøp i vår kundeklubb som heter CamarClub.

Gjennom medlemskap i CamarClub tilbyr vi våre kunder den beste og hyggeligste service overhode mulig. Vi hjelper deg å løse store og små problemer, samt bistår med praktiske ting du måtte trenge enten du er ny huseier, eller har vært i området i lengre tid.

Som huseier i Spania er det mye man må forholde seg til, f.eks. lover og regelverk som er annerledes enn hjemme, samt språk og kulturforskjeller.

Det er derfor viktig å ha noen man kjenner som ivaretar dine interesser, ikke minst snakker ditt språk!

Etter mange år i området har vi bygget opp ett nettverk av dyktige og ansvarsbevisste fagfolk og eksperter innenfor forskjellige servicefunksjoner. Våre fantastiske samarbeidspartnere tilbyr tjenester og produkter til konkurransedyktige priser.

Vi har et profesjonelt team med erfarne og kvalifiserte medarbeidere, som er her for å hjelpe og veilede deg gjennom hele prosessen. Det gode liv i Spania skal nytes uten bekymringer.

Som CamarClub-medlem kan du benytte deg av tjenester som:

Spansk Skatterepresentasjon

Ifølge spansk lov må alle utlendinger/ikke residenter som eier boliger i Spania ha en spanskregistrert skatterepresentant. Vi tilbyr denne tjenesten samt administrering og årlig utregning og betaling av eiendomsskatt/selvangivelse.

Oppbevaring av nøkler og dokumentasjon

Tryggheten av at alle dine dokumenter oppbevares her hos oss og er tilgjengelig for deg når du måtte trenge dem. Vi holder også et nøkkelsett i tilfelle du trenger bistand eller tilgang til boligen din mens du er hjemme i Norge.

Tilgang til fagfolk

Etter mange år i området har vi bygget opp et nettverk av dyktige og ansvarsbevisste fagfolk og eksperter innenfor forskjellige servicefunksjoner som arkitekt, regnskapsfører, rørlegger, elektriker, byggmester, snekker, AC teknikker, rengjøringspersonell til hjem og svømmebasseng, gartner, vaktmester osv. De tilbyr sine tjenester og produkter til konkurransedyktige priser

Bistand til reparasjoner og ombygginger

Vi hjelper med prosjektadministrasjon og kommunikasjon med fagfolk.  Vi samarbeider kun med aktører vi har gode erfaringer med og som har de nødvendige lisenser/forsikringer.  Vi sørger for at alt er lovlig og at korrekt dokumentasjon foreligger.

Finansiell rådgivning

Vi tilbyr finansiell rådgivning samt veiledning med banktjenester og juridisk bistand.

Forsikring

Tilbud om forsikring av bolig, bil, helse osv.  og hjelp med kommunikasjon. Vi hjelper til med logistikk i forbindelse med forsikringssaker når du er i Norge.

Oversettelse/Assistanse

Vi hjelper deg hvis det er noe du ikke forstår som for eksempel et brev fra banken eller sameiet. Vi bistår med praktiske ting som bestilling av lege – eller tannlegetimer, politianmeldelser osv.

Jevnlige Oppdateringer

Jevnlige oppdateringer av aktuell informasjon om lovendringer, krav og regler ang. f.eks. skatt og arv, samt generell informasjon om nyheter og kulturelle begivenheter i området.

Møblering og Interiørdesign

Veiledning og tilbud om møblering og design av drømmeboligen din.

Trygghet

Gjennom CamarClub er vi med deg hele veien og er tilgjengelige 365 dager i året.  Vi snakker norsk og er her for å svare på alle dine spørsmål og hjelpe til med stort & smått.

Compare listings

Compare