REFERANSER Se hva kundene våre sier om oss

Her i Camarsol teller vi ikke salg, men heller smil!

Vår forretningsmodell er basert på et langvarig forhold til våre kunder, som forblir gode venner og kunder hos oss i mange år fremover, som medlemmer av Camarsol-familien.

Stig og Mette Olsen

Det var en lykke og en forutsetning for leilighetkjøpet at vi fant Camarsol. FOR en trygghet og glede det var å ha profesjonelle og seriøse meglere! Kompetanse i bøtter og spann, samt gode relasjoner til all annen kompetanse man trenger.

Når oppfølgingen vi får også etter kjøpet er tett, og preget av at de ønsker å gjøre ALT for at vi skal trives i Spania, så er vel dette noe vi kan kalle en optimal opplevelse av hva en eiendomsmegler skal kunne bidra med. Og litt til ?

Det er også en trygghet at de er norske, og forstår både språket, kulturen og vårt behov.

Våre varmeste anbefalinger!

Merethe Beyer og Rune Strømquist

Vi har kjøpt villa i Benijofar med overtagelse i November i år.  Opplevelsen av å samarbeide med Camarsolteamet har vært helt topp. Det startet med umiddelbar og saklig respons på vår email forespørsel, mange gode samtaler på telefon og en super mottagelse da vi kom til Guardamar.

Daniela og Sigurd hadde allerede forstått våre behov, så det ble en kort runde før vi bestemte oss. Etter det har vi blitt supert ivaretatt av Patrcia og vi gleder oss stort til inspeksjon og handletur i September.

Kathrine og Morten Skou

For oss var det en lykke at det var Camarsol som hadde «drømmehuset» når det dukket opp på finn.no. Vi hadde lett rundt en stund, i jungelen som er finnes av meglere i Spania, og på ulike nettsider. Men etter 1. visning med Sigurd, og møte med Daniela og Patricia på kontoret var vårt valg av megler tatt. Det har vi ikke angret på ett eneste sekund. Det ble ikke «drømmehuset» av ulike grunner, men vi har blitt tatt meget godt vare på gjennom hele prosessen fra den 1. visningen – og frem til i dag.

I tillegg til at hele Camarsolfamilien er profesjonelle, grundige og ærlige, så er de noen fantastisk hyggelige, snille og morsomme mennesker – som Morten og jeg er blitt veldig glad i. Det føles også trygt at vi kan snakke norsk, og så få hjelp av dem til det som (naturlig nok) står på spansk. De har også bl.a. lært oss masse om hvordan ulike prosesser fungerer i Spania, slett ikke alt som er slik vi er vant til i Norge. Men med Camarsolfamilen i ryggen har alt gått bra – selv om det har vært noen svinger frem til mål. I dag sitter vi med vår drøm oppfylt. Vårt eget hus i fantastiske Spania, med privat svømmebasseng – lykke!

Vi kommer til å anbefale Camarsol til alle som trenger hjelp til å finne sin drømmebolig på Costa Blanca. Vi har alle ulike kriterier for hva som er drømmen vår, og Daniela er dyktig på å lete opp «drømmeboligen».

Velg Camarsol – og sov godt om natta.

Kontakt gjerne oss hvis dere ønsker å snakke med noen som har kjøpt hus av Camarsol, og er medlem av CamarClub.

Linda og Øystein Kroken

Vi fikk først høre om Camarsol og Daniela Henna med alle de andre, “behind the scenes” ved at et vennepar kjøpte bolig her 3 år før oss. De var så fornøyde og fortalte oss ærlig hvordan de opplevde servicen før, under og etter kjøpet. Spesielt synes vi dette med servicen i etterkant av kjøpet hørtes annerledes og spesielt bra ut!

Derfor var veien veldig kort til Camarsol og Daniela Henna når vi begynte å tenke på å flytte ned til Spania 🙂

Vi angrer ikke ett sekund! Nå har familien vår på 4 bodd her siden august 2019 og vi stortrives!

Når det har vært noe (som det alltid er med nye hus), så har det vært upåklagelig service og hjelp i fra Camarsol- og de velger sine utbyggere med omhu! Det har vi fått kjent på. Rogelio i Gonisa har vikelig vært på tilbudssiden og det er tydelig at de har en god kommunikasjon og relasjon til Camarsol.

Kjøpsprosessen og alt i etterkant har vært trygg. Det er enorm trygghet i at de snakker både spansk, engelsk og norsk og i tillegg har et stort og godt nettverk av mennesker de stoler på!

Vi kan virkelig anbefale Camarsol (og det gjør vi til alle) om du såvidt lukter på muligheten med å kjøpe feriebolig her nede, eller helsårsbolig!!

Våre varmeste anbefalinger!

Elisabeth og Kim Are Johnsen

Vi kjøpte oss leilighet på Eden i Guardamar for ca 6 år siden. Kjøpsprosessen og alle papirer ble håndtert av Camarsol. De er veldig profesjonelle på det de driver med og utrolig hyggelige å ha med å gjøre.

De informerte oss hele veien om prosessen og hva som måtte tenkes på og gjøres. De merkets også at de på Camarsol hadde stor respekt både hos banken og ikke minst hos Notarius-“myndighetene” hvor vi var skrev under kontrakter og skjøte.

De hjalp oss også med å få oss NIE nr (spansk personnr).”. Vi meldte oss også inn i CamarClub.

Noe som absolutt er å anbefale. De hjelper oss da bla med den spanske “selvangivelsen” og nødvendig papirer.

Jeg vil vel faktisk gå så langt at å si det at Camarsol har vært og er en veldig medvirkende årsak til at vi har hatt et problemfritt kjøp og et problemfritt eie av leilighet i Guardamar nå i ca 6 år.

Anbefales på det sterkeste! Skulle det være noe spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Ane og Finn Sundem

Etter at tanken om et mulig kjøp av hus på Costa Blanca dukket opp fikk vi en anbefaling om å kontakte Camarsol. Med litt medfødt skepsis reiste vi ned, hvor vi ble tatt i mot av Patricia og Mercedes, for å se på noen alternativer.

Etter kort tid hadde vi sett på flere prosjekter, men raskt bestemt oss for vårt drømmehus. Den medfødte skepsisen hadde forsvunnet som dugg for solen på grunn av den seriøse måten vi ble vist rundt på, og ikke minst den effektiviteten vi fikk erfare ved ordning av alle papirer som følger med.

Dette sammen med den tryggheten Camarclub gir oss videre var helt avgjørende for vår beslutning om kjøp.

Så, hjertelig takk for all hjelp til alle hos Camarsol.

Åge Nilsen og Aashild Helgesen

I forbindelse med at vi bestemte oss for å kjøpe bolig i Spania var vi så heldige som kom i kontakt med Camarsol. Det var viktig for oss at de snakket Norsk. Alle på kontoret er utrolig hyggelige og vennlige mennesker. Da vi kjøpte vår leilighet i Guardamar del Segura behøvde ikke vi å tenke på noe. De har ordnet alt som var å ordne ,nienr, bankkonto, ja, alt… Dette har gitt oss en god opplevelse med kjøp av bolig.

Siden ble vi med i CamarClub, og det er vi glad for. Vi er ikke ungdommer, så det å lære nytt språk er ikke lett. Dersom vi trenger hjelp til noe, ordnes dette fort og greit.

Takker for blide og smilende fjes og masse hjelp! ????

Egil og Sissel Kjøsnes

CAMARSOL – MER ENN BARE EN MEGLER:

– Av venner ble vi anbefalt området rundt Guardamar generelt og Camarsol som megler spesielt. DET har vi ikke angret på.

Vi var på en privat visningstur i mai og overtok leiligheten i november. Alt ble ordnet på en utrolig ryddig måte av vennlige, kunnskapsrike og profesjonelle medarbeidere i Camarsol.

All skryten vi hadde fått servert på forhånd, viser seg å stemme. De bistår selvsagt med alt det formelle og juridiske i forbindelse med et kjøp, men nivået på informasjon, oppfølging og bistand etter handelen er avsluttet viser virkelig at dette er mer enn en megler.

Vi har fått meget god service i ettertid, det være seg bankaffærer, ombygging, reparasjoner, tolkning, lokale spørsmål etc. Patricia og Sigurd med familie og medarbeidere har langt overgått våre forventninger og anbefales på det sterkeste.

Anneth og Dag-Harald Myhrer

Fantastisk god hjelp ved kjøp og salg.

Veldig betryggende å ha så god kompetanse på lover og regler i ryggen ved eiendomshandel i Spania.

Kan trygt gi de beste anbefalinger.

Ellen og Morten Schjødt

Superfornøyd med all hjelp fra Camarsol.

Vi gleder oss til å få vår nye bolig i La Marina i oktober. Alt har gått smertefritt.

Stor anbefaling fra oss.

Endre og Randi Ottesen

Hei! Vi er et par fra Bergen som hadde lyst på et sted i solen, så vi begynte med litt surfing på nettet. Ble veldig forvirret, priser som var oppgitt stemte ikke.

Vi kom til slutt i kontakt med Camarsol og det viste seg å være den rette megleren for oss. Vi dro nedover dagen etter og ble hentet på flyplassen og vist rundt på tre steder i Guardamar. Falt for den siste boligen og slo til. Det var veldig viktig for oss at Camarsol hadde kontor i Guardamar og snakket norsk, for det er så lett å bli misforstått. Er det noe vi lurer på er de bare en spasertur unna.

Vi reiste hjem etter noen dager og ga de fullmakt til å ordne alt det praktiske med nie-nummer, bank og div. Alt gikk smertefritt og vi kunne reise ned og overta. Veldig fornøyd med valg av megler ??. Er her nede ofte å koser oss??

Linda og Freddy Helland

For en fin gjeng!

Hjelpen vi har fått har vært enestående og unik! De er profesjonelle, dyktige og håndterte hele den juridiske prosessen på en oversiktlig og ryddig måte.

Vi følte oss trygge hele veien. Ingen uventede utgifter.

Etter kjøpet har de vært like fantastiske. Den beste oppfølging og en service av det sjeldne. Camarclub gir oss enda mer trygghet (Anbefales). Takk for tålmodigheten, ærligheten og ikke minst fin humor. Vi er glade for at dere finnes!

Tusen takk♥️

Rennesøy Trafikk AS – Egil Torgersen

Ansatte hos Carmasol har høy intern kompetanse. Alt var oversiktlig og ordentlig – vi følte oss trygge hele veien. Her var det ingen overraskelser eller tilleggskostnader.

Etter overtakelsen har vi fått fantastisk service og hjelp på mange områder. De har hjulpet oss med alt fra møbler til internett, markiser, forsikring osv. De tok seg av all oppfølging av reklamasjoner med utbygger og sendte jevnlige oppdateringer.

Vi er medlemmer av CamarClub hvor vi får hjelp med alt vi trenger videre som huseiere i Spania. Camarsol sender oss viktig informasjon om lovendringer og andre ting vi trenger å vite. Siden dette er en firmabolig så er det viktig av vi har alt i orden. For oss er det en stor trygghet å vite vi har noen med nødvendig kompetanse i nærområdet til leiligheten.

For oss har samarbeidet med Carmasol både under handel og ikke minst etter handelen kun vært en positiv opplevelse.

Vi kan anbefale Camarsol på det varmeste

Svein Evald Vestvik og Anne Vestik

Vi ble på det varmeste anbefalt Camarsol av et vennepar da vi tenkte å kjøpe her i Guardamar. Vi ble med på visning med Daniela og Sigurd og det tok ikke lange tiden før vi falt for en leilighet i Los Estanos.

Etter det tok Camarsol over og ordnet alt det praktiske for oss. Vi ble medlem i CamarClub da vi kjøpte her og har hatt god nytte av dette.

Vi anbefaler Camarsol på det varmeste.

Tove Helle

Vi kom til Spania for 13 år siden og fra første dag har Camarsol stått ved vår side.  Gjennom solrike dager har de fått oss til å føle oss som en del av Camarsol familien og vi har fått hjelp med alt som vi har måttet trengt opp gjennom årene.

Det er alltid hyggelig å stikke innom kontoret for å få hjelp med å løse et problem eller svar på et spørsmål, eller bare for å si hei! Vi blir alltid møtt med et smil. De holder også styr på alle våre dokumenter og skatteprosess slik at vi bare kan slappe av og kose oss i deilig Spania!

Sabrina og Kjell Pahr-Iversen

Vi kom i kontakt med Patricia og Sigurd Henna for første gang da vi kjøpte hus i Spania med Camarsol. Noen år senere solgte de huset vårt og vi kjøpte et nytt et.

Begge salg og kjøp ble gjennomført på en dyktig og profesjonell måte og alt ble tilrettelagt av Patricia og Sigurd.

I denne tiden ble vi godt kjent med hverandre, og vi har blitt gode venner.

Når vi sitter her hjemme i Stavanger og tenker på vårt hus i Spania er det alltid med trygghet og med glede, og fint å vite at noen alltid passer på.

Patricia og Sigurds ordentlighet og hjelpsomhet, og deres evne til å ha ansvar og omtanke for både kunder og hus, er Camarsols adelsmerke.

Pålitelige og ærlige mennesker som det både er en ære og en glede å kjenne.

Compare listings

Compare