Nye stilige leiligheter med stort fellesomåde og basseng i Torrevieja

  €230,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carretera Orihuela - Torrevieja, Los Balcones, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
Til salgs Nybygg

Nye stilige leiligheter med stort fellesomåde og basseng i Torrevieja

Carretera Orihuela - Torrevieja, Los Balcones, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
  €230,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 18, 2022 at 4:48 pm
 • ID: NEW233
 • Pris: €230,900
 • Size: 63 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2023
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Et splitter nytt prosjekt som ligger på en høyde med fantastisk utsikt over den rosa saltsjøen. Dette prosjektet består av 104 leiligheter. Fase I, som nå er til salgs, har 52 leiligheter, 28 med 2 soverom og 24 med 3 soverom.

Leilighetene i toppetasjen har en panoramautsikt til saltsjøen, og leilighetene i første etasje har store terrasser med utsikt over grøntområdet og bassengene. Leilighetene har åpen kjøkken-/stueløsning med store balkongdører til uteområdet, det er store vindusflater i alle rom som gir masse lys til hele boligen. Det er 2/3 soverom og to bad, ett av soverommene har eget bad. Det er innebygde garderobeskap på soverommene, og badene er fullt utstyrt med møbler og dusjvegg. På kjøkken medfølger alt av skap og kjøkkenviften. Det følger også med LED lys over benkeplaten. Det er automatiske persienner på alle vinduer, og det er også en døråpner med videofunksjon ved inngangen.

Disse leilighetene deler vakre grøntområder og 2 store svømmebassenger. Denne boligen tilbyr moderne design og vakre materialer. Leilighetene er ferdigstilt til de aller høyeste spesifikasjonene med kun materialer av topp kvalitet. Valgfri underjordisk parkering og lagringsplasser er tilgjengelig.

Komplekset ligger i et rolig område, ved siden av Torrevieja og det er et veldig spesielt område, ved siden av saltsjøene og Middelhavet, der har du den reneste og sunneste luften.

Nær alle fasiliteter som barer, restauranter, supermarkeder, Doña Montse hotell, Mercadona supermarked, Zenia Boulevard kjøpesenter, etc. Videre vil du finne 4 golfbaner innen kort kjøretur, inkludert den prisbelønte Las Colinas Golf & Country Club.

Distanse til strand: 3,6 km.

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

NEW233
 • Area Los Balcones, Torrevieja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol