Nye luksusleiligheter med basseng i Benijofar

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle País Valenciano, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

Nye luksusleiligheter med basseng i Benijofar

Calle País Valenciano, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 22, 2022 at 7:07 pm
 • ID: NEW212
 • Pris: €249,000
 • Size: 104 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2023
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nytt prosjekt i Benijofar med nydelige leiligheter med 2/3 soverom, privat uteplass og fellesbasseng. Leilighetsbygget er over 4 etasjer. Leilighetene i første etasje har en stor uteplass med tilgang til det flotte fellesområdet med stort basseng.

Leilighetene i andre etasje har stor terrasse med flott utsikt. Toppleilighetene har egen takterrasse med privat basseng, mulighet for flott utekjøkken og et toalettrom oppe.

Benijofar er en typisk spansk landsby med alt du måtte ønske deg, det er flotte restauranter, bakerier, barer og alt annet du måtte trenge. Det er bare 35 minutter med bil til Alicante flyplass, og under 10 minutter med bil til de flotte hvite sandstrendene i Guardamar. Distanse fra strand: 8 km.

Hvis du skulle ønske mer informasjon vedrørende disse boligene vennligst kontakt oss.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW212
 • Area Benijofar
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol