Nye leiligheter med fantastisk fellesområde kun 1 km fra strand i Torrevieja

  €219,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03188, Spania
Til salgs Nybygg

Nye leiligheter med fantastisk fellesområde kun 1 km fra strand i Torrevieja

La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03188, Spania
  €219,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juli 1, 2022 at 3:43 pm
 • ID: NEW215
 • Pris: €219,900
 • Size: 74 m2
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2023
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Perfekte ferieleiligheter i Torrevieja bare 1 km fra stranden, med alt du kunne trenge for et perfekt opphold i solen her på Costa Blanca. Alle leilighetene har to soverom og to bad, de som ligger i første etasje har egen hage, mens de som ligger i andre etasje har en flott takterrasse. Boligene er veldig moderne med designer-kjøkken og bad, i tillegg er det store vinduer som slipper inn masse lys. Det er porselensfliser i tre-imitasjon på alle gulv og det er også porselenstopp på kjøkkenbenken.

Dette er et helt utrolig boligområde med hele 3 store bassenger, jacuzzier, eget fitnessområde, paddel-bane, minigolf, lekeplass for barn og mye mer. Det er også privat parkering i parkeringsgarasje hvor man trygt kan parkere bilen.

Det er utsikt både til saltsjøen og havet, og det er kort vei til sentrum av Torrevieja, eller hvis man heller foretrekker litt shopping på et av de største kjøpesentrene i Alicante regionen så er La Zenia Boulevard rett i nærheten.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere skulle ønske mer informasjon.

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

NEW215
 • Area Torrevieja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol