NYE leiligheter i Los Balcones med utsikt over de blå lagunene

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYE leiligheter i Los Balcones med utsikt over de blå lagunene

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on desember 2, 2022 at 1:18 pm
 • ID: NEW132
 • Pris: €249,000
 • Size: 90 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residential Mirasal, nytt boligprosjekt bestående av 67 boliger i Los Balcones med spektakulær utsikt over de blå lagunene i Torrevieja.

Prosjektet består av leiligheter i første etasje med privat hage, og leiligheter i øverste etasje med solarium. Det er også boliger som har både hage og solarium.
Leilighetene kan tilbys med 2-3 soverom og to bad.

Alle boligene har egen parkeringsplass og bod i kjelleren.

Dette er et lukket boligområde med 3 gangveier og 1 tilgang for kjøretøy. Det er ett omfattende område med stier og en flott sentral hage, med belysning, utemøbler, det er et totalt areal på hele 2687 m2.

Fellesområdet har et stort «infinity»basseng med eget barneområde, boblebad, strandområde, plen og hage hvor du kan slappe av og nyte solen.

Residential Mirasal har en moderne arkitektonisk estetikk, med en helt nyskapende stil og design, med rene og elegante linjer som gir en følelse av romslighet, åpenhet og solfylthet. Dette gir deg den ekte middelhavsfølelsen

Boligprosjektet ligger i Los Balcones, Torrevieja, et område som er i fremvekst på grunn av sin spektakulære utsikt over lagunene, og flotte tur- og sykkelområder rundt naturparken.

Bare noen få minutter fra sentrum av Torrevieja og strendene, og 35 km fra både Alicante flyplass og San Javier flyplass.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat hvis du ønsker mer informasjon om denne boligen.

 

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.
plaza with church torrevieja

 

NEW132

Address

 • Area Los Balcones
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol