NY Moderne leiligheter i Torre de la Horadada

  €210,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
37°52'15.4"N 0°45'57.9"W
Til salgs Nybygg

NY Moderne leiligheter i Torre de la Horadada

37°52'15.4"N 0°45'57.9"W
  €210,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 1:18 pm
 • ID: NEW108
 • Pris: €210,000
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Zen Life Aqua-prosjektet i Torre de la Horadada har en fullt moderne design, med kun 5 minutters gange fra stranden.

Dette boligkomplekset består av leiligheter med 2 soverom og 2 bad, med mulighet til å velge mellom:
1. Leiligheter i første etasje med privat hage.
2. Toppetasjes-leiligheter med terrasse og privat solarium.

Alle leiligheter i første etasje har 2 soverom, 2 bad, stue med åpen kjøkkenløsning. På utsiden er det en terrasse, privat hage og parkeringsplass.

Toppetasjes-leilighetene har 2 soverom, 2 bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning, terrasse, og på taket har de et privat solarium. De har også egen parkeringsplass.

Dette prosjektet har høy kvalitet og en flott finish.

Boligkomplekset ligger på en vakker plass, med store grønne områder og felles svømmebasseng. I tillegg ligger det i sentrum av Torre de la Horadada, nær alle slags tjenester, restauranter, barer, supermarkeder og bare 5 minutters gange fra de flotte strendene!

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.

NEW108
 • Area Torre de la Horadada
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol