NY Flott boligkompleks i Villamartin

  €250,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
calle Clavo, Urbanización Parque del Duque, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
Til salgs Nybygg

NY Flott boligkompleks i Villamartin

calle Clavo, Urbanización Parque del Duque, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
  €250,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 8, 2021 at 1:54 pm
 • ID: NEW073
 • Pris: €250,000
 • Størrelse: 173 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet, Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Dette flotte boligkomplekset har både leiligheter, rekkehus, og quads (fire like sammenbygde hjørnebosteder). Det ligger nærme alle service-fasiliteter som skoler, matbutikker, hotell, sykehus, og legekontor, etc.. Det er god adkomst til nasjonalveien 332 og motorveien AP-7. Villamartin ligger nærme to flyplasser til provinse-hovedstedene Alicante og Murcia.

Du vil kunne nyte et stort fellesområde med hage og pool.

Leilighetene har 2-3 soverom med innebygde garderobeskap, 2 bad, stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning.
Leilighetene i første etasje har en hage, mens de i toppetasjen inkluderer et solarium.

Prisene starter på € 143 000

Rekkehusene har 3-4 soverom og 2 bad med innebygde garderobeskap, stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning, store terrasser og solarium. Du vil også få en garasje og en bod i kjelleren.

Prisene starter på € 246 000

Quadsene har 3 soverom (med innebygde garderobeskap), 2 bad, stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning. Nyt en hage og en veranda i første etasje, og store terrasser med solarium i andre etasje.

Prisene starter på € 174 000
For mer info, bilder, plantegninger, ta kontakt. Vi ser frem til å hjelpe deg å finne det perfekte hjem i solen!

 

Villamartin

Villamartin er navnet på både et boligområde og en golfbane på Costa Blanca. Boligområdet er relativt nytt og moderne, og anses å være et svært framragende sted å bo.

Med beboere fra hele Europa, er Villamartin blitt forvandlet til en internasjonal liten landsby, hvor du har internasjonale skoler, flotte medisinske fasiliteter samt andre bekvemmeligheter.

Villamartin er hjem til nydelige golfbaner i verdensklasse; Campo de Golf Las Ramblas og Campo de Golf Villamartin, som forøvrig holdt Mediterranean Open i 1994.

Villamartin har den deilige middelhavsutstrålingen, og har alt en trenger av butikker, banker, restauranter, barer, treningsstudioer, i tillegg til hvite sandstrender som aldri er overfylte.

Hjertet av Villamartin finner du på sjarmerende Villamartin Plaza. Et torg omringet av palmetrær, og hjem til en gruppe papegøyer som har opparbeidet seg lit av en kjendisstatus blant beboere og besøkende.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

 

NEW073
 • Områder Orihuela Costa, Villamartin
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol