Moderne villa med basseng og hjørnetomt i Benijofar

Nydelig moderne villa på hjørnetomt med privat basseng i Benijofar. Denne flotte villaen er fordelt på 2 nivåer. På bakkeplan finner du en åpen løsning med en stor, stilig stue/spisestue og et kjøkken. Stue/spisestue-området er lyst og romslig med store skyvedører som åpner seg ut mot hagen og bassenget. Det er et stort gjestebad og 2 soverom, hvorav det ene har eget bad. Begge soverommene har innebygde garderober, og fra hovedsoverommet er det en stor dør som åpner seg mot hagen og slipper inn mye lys.

Nye leiligheter i Pilar Horadada, bare 2 km fra stranden

Velkommen til la Rambla Beach III. Et flott leilighetskompleks med 34 flotte boliger kun 2 km fra nydelige strender. Flotte moderne leiligheter med mye lys. Hver bolig har 2 store soverom og 2 bad, samt åpen løsning på stue, spisetue og kjøkken. Leilighetene på bakkeplan har hver sin private hage, et rolig sted som er perfekt for å nyte morgenkaffen eller slappe av med en kvelds cocktail. Leilighetene i toppetasjen byr på en stor takterrasse, som er det perfekte stedet for å slappe av, sole seg eller underholde gjester. Størelsen på leilighetene er mellom 77kvm og 89kvm og tomtene på nbakkeplanboligene er mellom 124kvm og 245kvm.

Luksuriøse villaer i Mil Palmeras, Torre de la Horadada

Dette flotte prosjektet består av 12 østvendte,imponerende villaer med 3 eller 4 soverom og 3 bad. Interiøret består av en romslig stue og åpen kjøkken/spisestue med utgang til din egen hage som utvider boarealet utendørs og gir en perfekt ramme for utendørs servering. Det er et stort soverom og et bad i første etasje. Oppe er det 2 eller 3 soverom og 2 bad, samt tilgang til en stor terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen. Soverommene er lyse og gir god plass for avslapning og ro. Alle soverommene har innebygde garderober.

Fantastiske leiligheter i San Pedro del Pinatar rett ved Salinas Naturpark

Dette prosjektet har solgt fort og det som er igjen er leiligheter med 2 soverom og 2 bad. Der er det forskjellige typer; en leilighet i første etasje med meget stor terrasse og direkte adgang til basseng området og leiligheter i andre etasje med solarium. Leilighetene er designet med åpen løsning hvor du har kjøkken, stue og spisestue som går ut til en fin terasse. Leilighetene i andre etasje har også en terrasse men går opp til et stort solarium. Nydelig kjøkken med mye skapplass og bod. Soverommene har innebygget skap og alle master soverom har eget bad en suite. Fellesområdene har en chill out zone, samt et flott basseng med god plass til solsenger og stoler.

Nye moderne funkishus i San Fulgencio kun noen få minutter fra stranden

Stilige nye villaer i et nytt boligprosjekt i San Fulgencio, en rolig landsby kun noen minutter med bil fra strendene i Guardamar og La Marina. Boligene er bygget alt på en etasje og med stor, flott solarium/takterrase under en pergola. Villaene har store glassdører/vinduer og er meget komfortable med mye lys. De har 3 soverom og 2 bad hvor master soverom har eget bad en suite. Alle soverom har innebygget skap og i et av soverommene går man direkte ut til hage/bassengområdet. Åpen kjøkkenløsning, fin stue og spisestue med mye høyde under taket som gjør at det føles større og med mye lys. Det er glass skyvedører ut til hage/bassengområdet.

Nydelige luksusleiligheter kun 500m fra stranden og marinaen i Guardamar

Edificio del Puerto er et moderne bygg med 10 etasjer med 60 leiligheter. Her kan du velge mellom boliger med 3 soverom og 3 bad eller 2 soverom og 2 bad. Boligstørelser er fra 88kvm til 115kvm. Lyse moderne åpen kjøkkenløsning med stue og spisestue. Nydelig utsikt fra stuen men ennå bedre fra den flotte, store terrassen som åpner ut fra stuen. Fantastisk utsikt over Middelhavet, pinjeskog og Guardamar by fra terrassen. Fabelaktig både om sommeren og i vintermånedene. Kjøkkenet inkluderer induksjonsplate, ovn, mikro og oppvaskmaskin. Soverommene er i bra størrelse og alle har innebygget skap, i master soverom finnes det et eget privat bad. Det er varmekabler på alle bad.

Nydelig enebolig med stor tomt i La Marina

Fantastisk mulighet for å få en nydelig villa kun 3 km fra de vakre hvite sandstrendene i Guardamar. Denne nydelige villaen ligger på en tomt på 584m2 og har et bygget areal på 139 m2. På tomten er det et stort 4 X 8 svømmebasseng og en carport. Hagen er vakkert anlagt med flotte blomster, busker og frukttrær, alle vannet automatisk med et selvvanningssystem. Det er flere palmetrær på tomten som gir en fin følelse av et spansk sommerhus! Det er to terrasser, en foran og en bak huset som fører til den vakre hagen og utendørsområdet. Huset har blitt fullstendig renovert og har nå doble vinduer og nye dører. Ved bassengområdet finnes det en utendørs dusj med varmt vann.

Koselig rekkehus i middelhavsstil i Rojales/Quesada med flott basseng

Koselig rekkehus i middelhavsstil i et rolig og fint boligområde i Rojales/Quesada med felles svømmebasseng i nærheten av den Norske Skole. Huset har 3 soverom, 2 bad, stue, spisestue og kjøkken. Et av soverommene er i første etasje, og de to andre er oppe. Begge bad har dusj og den ene er nylig renovert. Hovedsoverommet i andreetasje har tilgang til en koselig terrasse. Utenfor er det en privat parkeringsplass, stor terrase/hage med plass til å kose seg og nyte måltider ute.

Nye leiligheter i Arenales kun noen minutter fra Alicante by, flyplassen og rett ved sjøen

Claudia II er et luxuriøs 5 etasjes bygg som er kun 500 meter fra en av de nydeligste strender på hele Costa Blanca. Disse flotte leilighetene med meget høy standard har to soverom og to bad, en fantastisk stor terrasse med de mest utrolige utsikter. Leilighetene i første etasje har store hager og leilighetene i 4 og 5 etasje har privat solarium/tak terrasser. Leilighetene har lyse farger, stue, spisestue, åpen kjøkkenløsning med skap både oppe og nede.

Rekkehus med 3 soverom i fantastiske Albamar i Quesada

Meget flott rekkehus fordelt over 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad. Boligen ligger innenfor et veldig prestisjefylt inngjerdet sameiet med nydelige fellesområder og bassenger. Bli en del av et livlig nabolag som har flere godt vedlikeholdte bassenger og spektakulære grønne områder som fremmer en avslappende og sosial atmosfære. Forsiden hage/terrasse vender direkte mot det rolige bassenget og det velpleide hageområdet, et idyllisk sted for morgenkaffen eller avslapning ved solnedgang. Samtidig gir en privat terrasse på baksiden en intim setting for utendørs bespisning eller avslapning. Front terrassen er vakkert omgitt av planter og palmer, som gir deg skygge på solfylte sommerdager. I første etasje er det en stue/spisestue som er åpen og luftig; dette kombinerte rommet er perfekt for vertskap og underholdning. Et separat, stort kjøkken med hvitevarer inkludert. Et komfortabelt dobbelt soverom og et bad utstyrt med dusj.

Compare listings

Compare