Nye rekkehus med privat hage og basseng i La Finca Golf

Rekkehusene KOS består av et interiør i moderne design, åpen løsning mellom kjøkken og stue, 3 soverom, 2 bad med gulvvarme, forhåndsinstallert AC og privat hage med eget svømmebasseng. Tomtestørrelse fra 310m² og størrelse på bolig 106m² pluss terasse.

Nye moderne villaer med privat hage og basseng i La Finca Golf

De nydelige ANDROS villaene har en åpen løsning mellom kjøkken og stue, 3 soverom, 2 bad med gulvvarme, forhåndsinstallert AC, privat hage med basseng, åpen utsikt og størrelse på tomt fra 500m² og størrelse på bolig 132m² Det er også mulighet for å bygge en 183m² kjeller.

Nye rekkehus med takterasse og stort fellesområde i Bigastro

Nye stilige rekkehus i Bigastro, nær Orihuela, med 3 soverom, romslig takterrasse (solarium) og tilgang til et stort fellesområde med stort basseng og grønne områder. Prosjektet har to typer rekkehus (med og uten kjeller). Begge modellene er på to etasjer og inkluderer 3 soverom, 3 bad og en privat takterrasse (solarium). Alle boligene har en stor åpen løsning mellom stue, kjøkken og spisestue i første etasje, samt et soverom og bad. De store doble vinduene i stuen vender mot en terrasse, med utsikt over fellesområdet. I andre etasje er det 2 soverom, begge med privat balkong, og med tilgang til takterrassen. Alle rekkehus inkluderer forhåndsinstallert AC, gulvvarme på badene, og parkering på tomten, eller i kjeller (avhengig av type rekkehus). Fellesområdet er en sentral del av prosjektet. Det inkluderer stort basseng, grønne områder og med plass til å slappe av.

Nye villaer med privat basseng og 3 soverom i Benjofar

Nydelige villaer med privat basseng og hage, romslig stue / spiseområde , flere soverom og bad som gjør dette til det perfekte stedet å nyte live nær middelhavet. I hovedetasjen er det en stor stue med åpen løsning mot spiseplass og kjøkken, som åpner ut mot en romslig terrasse. Det er også et stort soverom og bad i samme etasje. Det er 2 soverom med eget bad i andre etasje, hvorav det ene har utgang til terrasse med utsikt over hagen og bassengområdet.

Nye luksuriøse villaer med basseng i Las Colinas Golf Resort

Eksklusiv boligutvikling av luksuriøse villaer i det flotte Las Colinas Golf Resort. Stedet har et kommersielt område for alle hverdagslige behov, restauranter og et klubbhus. De nydelige strendene i Orihuela Costa ligger ca 10 minutter unna med bil, i tillegg til byene Guardamar del Segura, Pilar de la Horadada og Torrevieja. Boligutvikleren tilbyr et utvalg av design-villaer, bygget på tomter fra 1.000m2-1.098m2. Du finner tilgjengelig villaer på ett plan med 3 soverom og en kjeller og takterrasse. Det er også villaer med to etasjer med 4 soverom. 

Stort rekkehus med utsikt i sentrum av Guardamar

Huset er fordelt på flere etasjer med totalt 4 soverom, 3 bad, garasje og takterrasse. Når du kommer inn i huset så kommer du rett inn i en fin hall som gir tilgang til trappen der resten av rommene er fordelt. Man har tilgang til boligen via hoveddøren eller man kan gå inn via garasjen, med en automatisk dør. I garasjen er det plass til 4 kjøretøy, i tillegg til å ha toalett, bod og heis for å komfortabelt nå de høyere etasjene i huset. I første etasje er det en romslig og lys stue / spisestue, et gjestetoalett og et stort kjøkken med et pantry og direkte tilgang til uteplass hvor det er et grillområde.

Moderne villa med privat basseng i Doña Pepa

Eiendommen har 3 soverom, 2 bad, stor stue med åpent kjøkken, alle rom er veldig lyse og nede er de med direkte tilgang til hovedterrassen med utsikt over bassenget. Huset er fordelt over 2 etasjer og har også en stor takterrasse med utsikt over lagunene. Tomten er på hele 300 m2 med privat basseng, terrasse med markise og det er flotte områder rundt hele boligen hvor man kan kose seg, hagen er veletablert med fin beplantning og natursten på hagemur , dette gir en flott middelhavsstemning.

Rekkehus 700 meter fra Stranden i la Marina

Nydelig og fargerikt hus med felles svømmebasseng, bare 700 meter fra stranden. Huset er i middelhavsstil på utsiden, men innvendig er det moderne, med rette, enkle og elegante linjer, og flotte farger. Det er et rekkehus fordelt på 2 etasjer med totalt 3 soverom og 2 bad. I første etasje er det en romslig stue-spisestue med peis, et separat kjøkken med en direkte åpning til spisestuen og et gjestetoalett. I andre etasje er alle soverommene og et bad med 2 vasker og et badekar med hydromassasje. På utsiden er det en vakker terrasse og hage, i tillegg er det flotte fellesområder med et felles basseng som man fritt kan benytte seg av.

Eksklusiv luksusvilla i la Marina

Velkommen til en av våre flotteste eiendommer her på Costa Blanca. Denne eksklusive villaen er en nydelig oase som ligger på toppen av La Marina. Det er et moderne arkitektdesignet hus på 178 m2 med meget høy standard som ble bygget i 2014. Den sitter på en praktfull tomt på 568 m2 med stort privat basseng og nydelige utendørsområder. Boligen består av 4 store soverom, hvor av 2 har «walk inn closet», 3 helflisede bad med skreddersydde hylleløsninger, stor åpen og meget lys stue med kombinert spisestue og et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og vinskap.

Compare listings

Compare