Stort rekkehus med utsikt i sentrum av Guardamar

Huset er fordelt på flere etasjer med totalt 4 soverom, 3 bad, garasje og takterrasse. Når du kommer inn i huset så kommer du rett inn i en fin hall som gir tilgang til trappen der resten av rommene er fordelt. Man har tilgang til boligen via hoveddøren eller man kan gå inn via garasjen, med en automatisk dør. I garasjen er det plass til 4 kjøretøy, i tillegg til å ha toalett, bod og heis for å komfortabelt nå de høyere etasjene i huset. I første etasje er det en romslig og lys stue / spisestue, et gjestetoalett og et stort kjøkken med et pantry og direkte tilgang til uteplass hvor det er et grillområde.

Moderne villa med privat basseng i Doña Pepa

Eiendommen har 3 soverom, 2 bad, stor stue med åpent kjøkken, alle rom er veldig lyse og nede er de med direkte tilgang til hovedterrassen med utsikt over bassenget. Huset er fordelt over 2 etasjer og har også en stor takterrasse med utsikt over lagunene. Tomten er på hele 300 m2 med privat basseng, terrasse med markise og det er flotte områder rundt hele boligen hvor man kan kose seg, hagen er veletablert med fin beplantning og natursten på hagemur , dette gir en flott middelhavsstemning.

Koselig rekkehus med takterasse i El Eden i Guardamar

Huset har 2 soverom, 1 bad, stue, åpent kjøkken, galleri og innglasset terrasse innredet som stue. Alt fordelt på én etasje. Boligen har også en overbygd terrasse ved siden av kjøkkenet og 2 uteplasser hvor det er plass til å lage et lite privat basseng for å avkjøle deg på varme sommerdager. På taket er det et stort solarium på 60m2 med lysthus inkludert hvor du kan nyte hyggelige måltider og solnedganger.

Rekkehus 700 meter fra Stranden i la Marina

Nydelig og fargerikt hus med felles svømmebasseng, bare 700 meter fra stranden. Huset er i middelhavsstil på utsiden, men innvendig er det moderne, med rette, enkle og elegante linjer, og flotte farger. Det er et rekkehus fordelt på 2 etasjer med totalt 3 soverom og 2 bad. I første etasje er det en romslig stue-spisestue med peis, et separat kjøkken med en direkte åpning til spisestuen og et gjestetoalett. I andre etasje er alle soverommene og et bad med 2 vasker og et badekar med hydromassasje. På utsiden er det en vakker terrasse og hage, i tillegg er det flotte fellesområder med et felles basseng som man fritt kan benytte seg av.

Eksklusiv luksusvilla i la Marina

Velkommen til en av våre flotteste eiendommer her på Costa Blanca. Denne eksklusive villaen er en nydelig oase som ligger på toppen av La Marina. Det er et moderne arkitektdesignet hus på 178 m2 med meget høy standard som ble bygget i 2014. Den sitter på en praktfull tomt på 568 m2 med stort privat basseng og nydelige utendørsområder. Boligen består av 4 store soverom, hvor av 2 har «walk inn closet», 3 helflisede bad med skreddersydde hylleløsninger, stor åpen og meget lys stue med kombinert spisestue og et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og vinskap.

Rekkehus med felles svømmebasseng i Orihuela Costa

Boligen er fordelt på 3 etasjer med veldig mye naturlig lys siden alle etasjer har terrasse. I hovedetasjen, som er tilgjengelig fra en stor terrasse med markise, er det en romslig lys stue med peis, gjestetoalett og separat kjøkken med direkte tilgang til en innvendig uteplass hvor du har en bod.

NYE moderne rekkehus 50 meter fra strand i Guardamar

Fantastisk prosjekt bestående av tre hus bygd på rekke, med en helt eksklusiv arkitektonisk design med moderne linjer og nordisk stil. Prosjektet er bygd på den beste beliggenheten i Guardamar del Segura, bare 50 meter fra stranden og i hjertet av byen. Alle boligene er fordelt på 2 etasjer, hovedetasjen er det en lys stue med integrert kjøkken og et gjestetoalett, hele etasjen med utsikt over det private bassenget og stranden. I underetasjen har du alle soverommene, badene og galleriet. Og på taket er det en stor takterrasse med panoramautsikt over havet.

Leilighet med sjøutsikt 700 meter fra strand i Guardamar

Fantastisk leilighet med sjøutsikt 700 meter fra stranden i et vakkert boligområdet med et felles svømmebasseng i sentrum av Guardamar del Segura. Leiligheten har hele 3 romslige soverom, 2 bad, uavhengig kjøkken, lys og stor stue med direkte tilgang til terrasse med flott utsikt. Leiligheten er velholdt og fremstår som lys og luftig.

Leilighet med sjøutsikt og 5 minutters gange fra strand i Guardamar

Leilighet i Guardamar del Segura i en vakker urbanisasjon med basseng ved siden av havnen og elven Segura. Det er omkranset av flotte turområder og gåavstand til stranden. Prisen er satt ned fra 185.000€ til 160.000€. Boligen ligger i fjerde etasje med heis. Den har 2 soverom, 2 bad,  kjøkken med et lite vaskerom, lys stue - spisestue med stor terrasse og utsikt over furuskogen.

NYE villaer med privat basseng og takterasser i Almoradí

“Villas Marvori” et eksklusivt og moderne boligprosjekt, med private basseng og takterrasser i Las Heredades, Almoradí. 2-etasjes hus med 3 soverom og 3 bad. I første etasje er det en romslig og lys stue ved siden av det moderne, åpne kjøkkenet, et bad og et soverom. Og i den øvre delen er det 2 soverommene til og 2 bad. Boligen har egen parkering, takterrasse og privat basseng, og en tomtestørrelse på hele 210 m2 hvor du kan nyte det flotte været på Costa Blanca 365 dager i året.

Compare listings

Compare