Visning i Spania med Camarsol

visning camarsol i spania

Hei og velkommen på visning med Camarsol.

Her hos oss vet vi at alle mennesker er forskjellige og hver kunde er unik med ulike behov og interesser. Istedenfor å tilby ferdigløsninger som passer alle – og/eller ingen – så skreddersyr vi et personlig opplegg for hver enkel kunde.

Fordi vi er en mindre megler jobber vi på en helt annen måte enn de store meglerhusene. Vi følger deg personlig gjennom hele prosessen og skreddersyr både boligsøk og visning etter dine spesifikke ønsker og behov. Vi tar oss god tid til å bli kjent slik at vi finner de eiendommene som passer best for deg. På denne måten kan vi på forhånd luke bort alle de som ikke oppfyller dine krav til standard, kvalitet eller forhold.

Finn en dato
Når vi har funnet noen eiendommer du liker er neste steg å komme ned til Spania på visning. Det ideelle besøket varer i ca 3 – 5 dager. Det er en stor fordel at turen legges til ukedager og at vi unngår lokale helligdager slik at vi har full tilgang til alle boliger/prosjekter og til banken/notarius sine åpningstider.

Logistikk
I motsetning til mange andre meglere tilbyr vi ikke “smøreturer” (gratis visningsturer) og holder oss unna alle slags salgstriks. Hos oss får du god veiledning og fornuftige råd og vi sørger for en opplevelse helt uten press og stress.

Vi hjelper deg selvsagt med all logistikk i forhold til turen ned hit og kan gi deg mange gode anbefalinger for både opphold og transport. Vi har flere hoteller vi kan rekommandere som gir gode priser og fantastisk service til våre kunder. Vi bistår også med henting til/fra flyplassen og kan sette deg i kontakt med utleiefirma for både bolig og bil hvis du ønsker.

Hva koster det?
Det koster ingenting å komme på visning og det er helt uforpliktende.

Visning
Siden vi har hold på med boligformidling her på Costa Blanca i over 18 år, har vi veldig god kjennskap til boligmarkedet og områder. Vårt mål er å gi deg en realistisk oversikt over boligmarkedet med oppdaterte priser og å vise deg de mest konkurransedyktige eiendommene.

Alle boliger og prosjekter vi viser deg har gått igjennom de strengeste prosedyrer for kvalitetssikring. Vi luker ut alle de “dårlige” boligene fra starten av slik at du kan slappe av og fokusere på det som er viktig.

Områder og beliggenhet er noe av det viktigste når du skal velge bolig. Dette kommer ikke alltid like tydelig frem i boligprospektene. Derfor bruker vi god tid på å vise deg rundt slik at du finner et hyggelig området med bra miljø hvor du vil trives i mange år fremover.

Kjøps prosessen
Når du finner den boligen du ønsker å kjøpe setter vi oss ned og forklarer hvordan ting fungerer her i Spania.

Vi gleder oss til å se deg her nede i Spania og veilede deg gjennom en veldig spennende prosess!

Compare listings

Compare