Velg din bolig

Velg din bolig
Det finnes tusenvis av boliger til salgs – men kun EN som er rett for deg.

De aller beste rådene vi kan gi deg er:

Alltid kjøp en bolig du lett kan selge igjen uavhengig av markedssituasjon
Et godt kjøp handler ikke nødvendigvis om å finne den billigste boligen – men heller den med best kvalitet og verdi innenfor ditt budsjett.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!
Dette gjelder vel over hele verden – beliggenhet er ekstremt viktig.  Mange bolig prospekter ser veldig flotte ut på nett, men det er minst like viktig at de ligger i et fint og veletablert område med god infrastruktur og tilgang på fasiliteter.

Husk at dette er en bolig du skal du trives og bo i – i mange år fremover.

Kvalitetssikring
I Spania finnes ikke eierskifteforsikring slik vi har i Norge og kvalitettsikring av boligen er derfor meget viktig.  Det finnes mange boliger til salgs som er veldig billige – ofte er det en grunn til dette.  Hvis ting ikke blir gjort ordentlig kan det koste dyrt.

Din megler burde forsikre deg om at det ikke er noen mangler eller feil og at boligen er 100% legal og fri for heftelser.

Trygghet
Det viktigste av alt er at du føler deg trygg gjennom hele prosessen! Dette er jo starten på ett nytt og spennende kapitel i livet her i deilige Spania.  Sett deg godt inn i boligmarkedet før du handler. Benytt deg av veiledning fra lokale eksperter som har inngående kjennskap til markedet og kan tilby deg et godt utvalg av kvalitetssikrede boliger.  Du vil da få en god oversikt over investeringsmuligheter og best – realistisk – verdi for pengene dine.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat eller hvis du ønsker mer informasjon – vi hjelper deg gjerne.

Compare listings

Compare