Villa med 3 soverom i flotte Residencial Amaro i Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Villa med 3 soverom i flotte Residencial Amaro i Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 2, 2017 at 11:00 am

Beskrivelse

Denne flotte eneboligen ligger i et av de fineste borettslagene i Quesada, nemlig Residencial Amaro.

Som resident i Amaro har man tilgang til et nydelig fellesbasseng og hageområdet. Amaro er rolig og veldig bra vedlikeholdt og her er det mange hyggelige beboere som er her året rundt.

Denne villaen har 3 soverom og 2 bad. I førsteetasje er det et soverom og et bad med dusj. Stuen og spisestuen er åpen og lys med god plass.

Villaen selges fullt møblert og med alle hvitevarer. Derfor finner du alt du trenger på kjøkkenet. Boligen er smakfullt innredet med klassiske møbler.

AC/maskiner i splitt system inkludert.

Utenfor stuen er det en hyggelig sitteplass for å ta morgenkaffen i solen. På baksiden er det også en fin plass for den som ønsker seg litt skygge.

I annen etasje er det 2 soverom og et bad komplett med badekar. Her er det en stor terrasse med flott utsikt til saltsjøene og bra solforhold.

Området er veldig hyggelig og innen gangavstand har man tur/sykkelstier og et koselig senter med butikker, restauranter, cafeer, apotek osv.

Prisen på denne boligene er meget gunstig og dette er en veldig god investering.

Ta kontakt for mer informasjon om denne og andre eiendommer. Vi ser frem til å hjelpe deg finne drømmeboligen

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

 

 

 

dona pepa

 

CAM10194

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft