Sjarmerende middelhavsvilla med pool i Ciudad Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Sjarmerende middelhavsvilla med pool i Ciudad Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 26, 2018 at 11:16 am

Beskrivelse

Villa i middelhavsstil med privat basseng og barbeque, i et av de mest populære områdene på Costa Blanca – Ciudad Quesada.

Huset ligger ved en fin ovalformet terrasse med utsikt over bassenget. Inni huset finner du en romslig spisestue, stue med peis og kjøkken med frokostbar, som også har en ekstra inngang fra utsiden. Det har også 2 soverom med garderober og 2 bad – et med dusj og et mye større med hjørnebadekar. Det er mulighet for å lage et annet rom i garasjen, som er en del av samme bygg.

Tomten har inngang fra 2 sider; Du kommer inn via en dør på den ene siden, og har inngang med bil på den andre. Du kan la bilen parkeres inne på eiendommen eller lagre den i den romslige garasjen, som også fungerer som et oppbevaringsrom. I tillegg er det mulighet for å lage en liten kjeller.

Ved siden av bassenget finner du et grill- og piknikområde hvor du kan nyte de lange middelhavsdagene – spise, drikke, sole seg, ta forfriskende bad … alt med et hageområde fullt av vakre blomster, typiske for området. Hvis dette ikke er nok og du trenger mer sol, har du også et solarium med vakker utsikt.

Denne eiendommen er en veldig god investering, siden den ligger i et av de mest populære områdene på Costa Blanca, Ciudad Quesada. Rett ved siden av ligger den norske skolen, og noen få meter fra forretningsområdet hvor du har alle nødvendige dagligdagse tjenester.

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

entrance ciudad quesada

 

main street ciudad quesada

 

restaurants ciudad quesada

 

nice neighbourhood ciudad quesada

 

view from ciudad quesada

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10203

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft