Sjarmerende leilighet i Los Estaños + en fin bil!


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Sjarmerende leilighet i Los Estaños + en fin bil!


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on januar 24, 2018 at 2:10 pm

Beskrivelse

Sjarmerende leilighet med veranda, terrasse og barbeque/grill i en liten og rolig urbanisasjon av Guardamar del Segura.

Leiligheten ligger i første etasje med 2 soverom, 2 bad med dusj, én av dem en-suite, åpent kjøkken med frokost-bar og stue med tilgang til en glasert terrasse.
Huset selges fullt møblert og med hvitevarer. Den har AC (split) og gulvvarme i bad, stue, kjøkken og gang. Det inkluderer også en bil i perfekt stand – det er en automatisk Ford Focus registrert i 2012 med bare 12.000Km. Det inkluderer også lagringsplass og parkeringsplass under bakken. Her finner du 3 sykler i meget god stand, 1 ekstra seng og noen verktøy.

På utsiden, i tillegg til den glaserte terrassen, har leiligheten 2 flere terrasser – én av dem med babeque/grill og plass til privat parkering.
Like rundt hjørnet finner du fellesbassenget med mulighet til sol hele dagen.

Det er en utmerket eiendom til en veldig god pris fullt utstyrt for å flytte inn. Eller perfekt som en investering å leie som den ligger i et privilegert område ved siden av Guardamar del Segura.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.
areal view of los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

biking from los estanos

 

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10201

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft