NYE Moderne leiligheter rett ved stranden i Torre de la Horadada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

NYE Moderne leiligheter rett ved stranden i Torre de la Horadada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on januar 22, 2018 at 2:46 pm

Beskrivelse

Higuericas Costa er et nytt prosjekt av moderne leiligheter, med flotte hageområder og fellesbassenger i den idylliske landsbyen Torre de la Horadada – bare noen få meter fra stranden!

Det er et utvalg av leiligheter med 1-3 soverom og 1-2 bad, åpent kjøkken samt stue/spisestue. Du kan velge mellom leilighet i første etasje eller i toppetasjen.

Leilighetene i første etasje har en fin privat terrasse med hage og prisene starter fra 144 900 €.

Leilighetene i øverste etasje har en fin terrasse samt et stort solarium med praktfull havutsikt. Prisene på denne typen leiligheter starter på 139 900 €.

Higuerica Costa er et unikt prosjekt på grunn av sin nærhet til stranden og beliggenheten i den idylliske landsbyen Torre de la Horadada. Kvaliteten og finishen er uslåelig, med en moderne og elegant arkitektur.

NEW098

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.
beach torre de la horadada

 

strandliv torre de la horadada

 

people enjoying the beach at torre de la horadada

 

Seafood torre de la horadada

 

marina torre de la horadada

 

mud baths lopagan

 

kids learning sup costa blanca

 

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft