Nydelig og solrikt Jazmin hus på Eden


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Nydelig og solrikt Jazmin hus på Eden


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 6, 2018 at 10:30 am

Beskrivelse

Nydelig og solrik Jazmin bolig i top stand til salgs på Eden.

Dette er en meget populær boligtype pga fantastisk beliggenhet men også fordi den er så behagelig med alt på en flate. I huset har du to flotte soverom og to bad som er nylig modernisert, samt stue, spisestue, åpne kjøkkenløsning og peis.

På bakkeplan er det to lekre terrasser og ute området er flott beplantet og meget pent. En av terrassene er innglasset og den andre delvis slik at det er mulig å bruke dem hele året rundt.

Fra terrassen ute er det en trapp opp til en stor solarium på 35 kvm, et nydelig sted å sole seg eller ta en kopp kaffe eller et glass vin! Her oppe er det et ekstra soverom med eget bad. Flott utsikt til Guardamar.

Boligen selges møblert og med alle hvitevarer. Det er varmekabler på hoved badet som er i master soverom. AC/varme på stuen og i soverommet oppe ved solarium. Boligen har godt med skapplass samt flere boder ute både på terrassen og på solarium.
Jazmin husene er meget populære da det er fabelaktig bruk av plass og de hører til et nydelig sameiet med flott fellesbasseng!

Ta kontakt for visning eller mer informasjon. Vi hjelper deg på en trygg og ordentlig måte gjennom hele bolighandelen uten noen tilleggskostnader.

 

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.
el eden basseng

 

flott rolig eden

 

nydelig bassen i el eden

 

areal view of los estaños

 

biking from los estanos

 

playing on beach in guardamar

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

CAM10207

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft