NY luksusvilla med fantastisk utsikt, Rojales

  €519,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Lugar Sector, 340, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spain
Til salgs Nybygg

NY luksusvilla med fantastisk utsikt, Rojales

Calle Lugar Sector, 340, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spain
  €519,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 22, 2021 at 11:36 am
 • ID: NEW088
 • Pris: €519,000
 • Størrelse: 236 m²
 • Tomt: 300 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3,5
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Disse flotte, eksklusive designvillaene ligger i en unik beliggenhet i Rojales! Her har du muligheten til å skaffe noe veldig spesielt. I tillegg til det fantastiske designet, så får du en flott utsikt til sjøen!

Husene har 3 soverom og 3 komplette bad, + en ekstra med kun toalett. Eiendommene er utstyrt med garasje i kjelleren. En av modellene har også ekstra parkering.

Nyt et bad i det vel plasserte svømmebassenget, foran den fantastiske utsikten!

Området ligger ved siden av Quesada golfbane, og bare 10 minutter fra strendene i Guardamar. I Rojales finner du alle nødvendige fasiliteter som banker, supermarkeder, restauranter, etc.

Priser fra €435 000.

Gi oss beskjed hvis du ønsker mer informasjon, bilder, planløsninger, priser og tilgjengelighet – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmehuset ditt!

 

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

 

NEW088
 • Områder Rojales
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol