NY Moderne leilighet med fantastisk beliggenhet, Torrevieja


    + ca. 13% skatt og omkostninger

NY Moderne leilighet med fantastisk beliggenhet, Torrevieja


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 24, 2016 at 11:51 am

Beskrivelse

Stilig og moderne leilighet i første estasje med mulighet for 2 eller 3 soverom. Denne leiligheten er bygget for optimal komfort, med gulvvarme på begge bad og hvitevarer inkludert så du kan flytte rett inn i ditt nye hjem.

Leiligheten har en fantastisk uteplass med koselig terrasse, hvor du har muligheten til å bygge basseng eller hage. Møblering er valgfritt.

Prisen starter på 319 000€.

 

Amay 880

Amay 880 er et nytt og attraktivt boligområde rett utenfor Torrevieja by, bestående av totalt 52 boenheter. Grunnen til at dette prosjektet har fått navnet Amay 880 er så enkelt som at leilighetene ligger 880 meter fra stranden, byen, havnen, shoppingsenter og alt annet en måtte trenge. Disse leilighetene ligger i et stille og inngjerdet område og er perfekt for deg som ønsker å nyte solen på Costa Blanca.

Amay 880 er bygget med høyeste kvalitet og med et moderne design som gjør leiligheten lys og fin. Amay 880 har et fantastisk felles område med hage og svømmebasseng.

 

Amay 880 disctance to torrevieja beach and shopping

 

man relaxing by the pool luxury

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

plaza with church torrevieja

 

torrevieja camarsol (1)

 

torrevieja camarsol (2)

 

flamingos on the salt lake torrevieja

 

children having fun in torrevieja

 

NEW001

Address

Kontaktinformasjon

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft