Moderne eneboliger 1km fra stranden i La Zenia

  €480,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
calle Amatista, Urbanización San José IV R5 R6 R7, Orihuela Costa, Urbanización La Zenia, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, España
Til salgs Nybygg

Moderne eneboliger 1km fra stranden i La Zenia

calle Amatista, Urbanización San José IV R5 R6 R7, Orihuela Costa, Urbanización La Zenia, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, España
  €480,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 6, 2024 at 1:44 pm
 • ID: NEW282
 • Pris: €480,000
 • Size: 176
 • Lot: 423
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Velkommen til Zenia Victory Villas. Et nybyggprosjekt med lukseriøse eneboliger i La Zenia, på Orihuela Costa, nær stranden, golfbaner og alle fasiliteter du kan tenke deg.

Det er et lite skreddersydd prosjekt med seks moderne frittliggende villaer og 14 litt mindre modeller, alle med tre romslige soverom og tre komplette bad.

I første etasje er det ett soverom og ett bad. Det lyse og luftige kjøkkenet og stue/spisestue er åpen planløsning med tilgang til hagen og terrassen. I andre etasje finner du to soverom og to bad, hvorav det ene er en suite med garderobe. De andre soverommene har innebygde garderober.

Fra begge soverommene er det en stor skyvedør som leder ut til terrassen. De elegante, moderne badene har gulvvarme og er utstyrt med veggmontert møblement, speil og belysning samt dusj.

På toppen er det en nydelig takterrasse hvor du kan nyte solen året rundt.

Hver bolig har sin egne parkeringsplass.

Det private svømmebassenget, hagen og terrasseområdet gir et komfortabelt utendørsliv for sammenkomster og avslapning.

Det er installert AC/varmesystem gjennom kanaler i hver bolig, og kjøkkenet er klargjort for installasjon av elektriske apparater med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Villaene er 176 kvm store med ulike tomtestørrelser: mellom 139 kvm og 423 kvm, og prisene varierer avhengig av hvilken bolig du velger.

Ta kontakt for oppdaterte priser, plantegninger, mer informasjon, videovisning eller en hyggelig boligprat.

La Zenia

La Zenia er et fantastisk området som har alt en måtte trenge for å leve det gode liv i Spania, året rundt.

Alt fra vakre strender med Blå Flagg utmerkelse, til flotte golfbaner og urbane bekvemmeligheter, og spanske og internasjonale restauranter, barer og puber.

Alt dette mot en vakker bakgrunn av hvite strender, asurblått hav, og appelsin, fiken og oliventrær.

La Zenia er et av de nyeste og mest etablerte feriestedene på Costa Blanca, og har derfor mye å by på. Alt fra golf baner til spa klinikker, restauranter, barer og kafeer og det nyåpnede kjøpesentrumet La Zenia Boulevard som er i en klasse for seg selv.

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

 

NEW282
 • Area La Zenia, Orihuela Costa
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter
Daniela Henna
 • Daniela Henna

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela Henna
 • Daniela Henna