Fantastisk villa med stor tomt i Daya Nueva


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Fantastisk villa med stor tomt i Daya Nueva


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 18, 2016 at 10:08 am

Beskrivelse

Fantastisk finca med en tomt på hele 13 200 kvm!!

Denne fincaen har 3 store soverom med egne bad, pluss et ekstra gjestetoalett.

Fincaen har to store og lyse stuer med en koselig peis og separat spisestue. Kjøkkenet er moderne med fantastiske hvitevarer, mye skapplass og en vinkjeller som kan brukes til vaskerom osv.

Alle vinduene har både myggnetting og aluminiumspersienner og alle rom har justerbar AC. Gulv og vann blir oppvarmet via solenergi, men man har også tilgang til elektrisk boiler.

Uteområde til denne fincaen kan nesten ikke beskrives med ord. Her har du alt fra terrasser som er fullstendig skjermet fra solen, til et flott område på 54 kvm som er tildekket av en pergola med tv, et svømmebasseng på 9 x 5 m og en stor hage fylt med trær.

Eiendommen er på hele 13 200 kvm, med 460 appelsintrær, 30 andre frukttrær (lime, grapefrukt, mandarin osv) og 2 oliventrær, hvor alt er inngjerdet.

Fincaen har et ekstra bygg på 63 kvm, som brukes til oppbevaring, vanningsanlegg og hjemmekino.

Beliggenheten er flott og har det meste av fasilitets tilbud kun et par minutter unna. Denne fincaen er perfekt for deg som drømmer om det spanske livet i landsbyen, men også ønsker å være i nærheten av byliv og strender.

 

Daya Nueva & Daya Vieja

Begge disse flotte og fredfylte nabobyene er bygget rundt hver sin tradisjonelle spanske plaza og kirke.

I begge Dayaene finnes det et godt utvalg av restauranter, barer og kafeer, samt små parker og grønne områder.

Med beliggenhet blant appelsin og sitron åkre, er du aldri mer enn en 15 minutters kjøretur fra Guardamar del Segura by og nydelige strender.

Daya Nueva og Daya Vieja tilbyr idylliske omgivelser for å ta inn over seg den rolige atmosfæren og sjarmen av det spanske småbyliv.

 

street in daya vieja

 

patio daya nueva

 

balcony daya nueva

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10143

Address

Kontaktinformasjon

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft