Koselig villa med basseng i Ciudad Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Koselig villa med basseng i Ciudad Quesada


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on august 30, 2017 at 9:25 am

Beskrivelse

Denne flotte villaen ligger på grensen mellom Benijófar og Ciudad Quesada. Tomten har et basseng med saltvannssystem, samt en stor uteplass, med et koselig barbecue-område.

Huset har to etasjer med 4 soverom – 3 i andre etasje og 1 i første.
Det er et bad oppe, samt en wc med vask nede i første etasje. En dusj kan dog lett installeres, da det tidligere fantes en dusj her. Nye doble vinduer er installert i huset, og det finnes flere terrasser – 3 i andre etasje, samt 1 nede!

Kjøkkenet er nyoppusset, og har drikkevannssystem (osmose). Det er innlagt gass til matlaging og varmtvann. AC i alle soverom + stue.
For den som ønsker å bygge ut, så finnes det byggetillatelse for å gjøre nettopp dette.

Gi oss beskjed hvis du ønsker mer informasjon, bilder, etc. – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmehuset ditt!

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

entrance ciudad quesada

 

main street ciudad quesada

 

restaurants ciudad quesada

 

nice neighbourhood ciudad quesada

 

view from ciudad quesada

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

benijofar amongst the orange fields

 

church square of benijofar

 

nice benijofar street

 

sunny street benijofar

 

playground benijofar

 

benijofar restaurats and bars

 

areal benijofar

 

 

CAM10191

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft