Flott villa med 5 soverom i La Marina selges med bil


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Flott villa med 5 soverom i La Marina selges med bil


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on desember 4, 2017 at 4:34 pm

Beskrivelse

Stor og flott enebolig med separat gjestehus i Marina Sol på La Escuera selges med bil.

Villaen har et boareal på 103 kvm og en egen gjestebolig på 58 kvm og sitter på en nydelig hjørnetomt med mye sol på 213 kvm.  Villaen har 5 soverom og 3 bad fordelt på hovedhuset og leiligheter for gjester.

Marina Sol er et av de flotteste urbanisasjoner på La Escuera og ligger kun 10 minutter unna Guardamar og La Marina by.  Nydelige fellesområder med hage og stort fellesbasseng. 

Villaen er i topp stand og innredningen og møblement er nøytralt, moderne og meget smakfullt.  Hovedhuset består av 3 soverom og 2 bad over to plan.  Lys og stor stue/spisestue og stort kjøkken som er fullt utstyrt med alt du måtte trenge.

AC/varme og takvifter holder deg varm om vinteren og kjørler deg ned i sommervarmen.  Boligen har sentral varme og 2 lags isoler glass i vinduene. Villaen har mye lagringsplass, både på vaskerommet og i innebygget skap i alle soverom.

Boligen har en hyggelig terrasse, et stort solarium med flott utsikt over området og en flott uteplass på bakkeplan med utegrill/peis.

Gjesteleiligheten er fantastisk og består av 2 soverom og 1 bad, med eget kjøkken og stue/spisestue.  Her har du også et stort oppbevaringsrom.

Dette er den perfekte eiendommen for 2 familier eller for å ha venner på besøk, siden gjesteleiligheten har en egen privat inngang.

Dette er også en veldig interessant eiendom som er meget attraktiv for utleie. Den leies ut for ca 900 € per uke i høysesongen.

Innen gangavstand har man et veldig hyggelig lite senter med restauranter/butikker/cafeer med mere.

Her er det en ekstra bonus med på kjøpet: en flott Ford Focus 2005 med 90.000km!!!

Hvis du ønsker mer informasjon eller en visning av denne boligen, ta kontakt.  Vi gleder oss til å hjelpe deg finne den rette boligen!

 

La Marina & La Escuera

La Marina og La Escuera er to veldig populære boligområder på Costa Blanca, og ligger mellom Santa Pola og Guardamar del Segura.

La Marina består av to deler, der en av dem er tradisjonell liten kystby med en sjarmerende strandpromenade med butikker, restauranter og flotte sandstrender, og den andre er et veletablerte boligområder på oversiden av N-332.

Boligområdene La Marina og La Escueta er like ved hverandre, og begge er flotte og vel planlagt med mange fine parker, sykkelveier og grønne områder.

Begge har restauranter, butikker og barer, i tillegg til tjenester som turistkontor, isbarer og frisører. Her finner du alt du trenger.

Disse områdene er anbefalt for de som er på utkikk etter en privat villa med et luksuriøst basseng, og privat hage for grilling under stjernehimmelen.
tennis courst la marina

 

La Marina La Escuera Camarsol (3)

 

bicing in nature costa blanca

 

la marina shopping area

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10198

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft