Flott leilighet ved stranden i Guardamar


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Flott leilighet ved stranden i Guardamar


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2018 at 11:55 am

Beskrivelse

Meget flott leilighet med utrolig fin beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet! Noe for de som drømmer om å våkne rett ved stranda.
Leiligheten er i et flott og elegant boligkompleks som heter Portico Mar. Den har 3 soverom med innebygget skap og 2 bad med dusj/badekar.

Det er AC/varme i stue/spisestue og i master soverommet og takvifter. Ellers er det kun å åpne vinduer og kjenne en deilig sjøbris.

Åpen løsning med benk inn til stue/spisestue. Nydelig lys stue og spisestue hvor man går ut til en balkong. Balkongen har god plass til spisebord og stoler og den har fin utsikt mot havet og Guardamar by. Fra soverommet er det også en fin balkong med utsikt inn mot boligkomplekset.

Moderne åpent kjøkken med alt av hvitevarer.

Leiligheten selges møblert, og den er pent innredet med klassiske møbler som egner seg godt nær sjøen.

Leiligheten er i veldig bra standard og sameiet er meget populær. Det er et trygg og lukket sameiet med 24hrs resepsjon service. Fantastisk fellesbassenger og hageområdet og en deilig restaurant som åpner hver dag hele året. Det beste er at det er kun noen få steg inn til sjøen!

Det er et meget bra objekt og prisen er gunstig. Det er også en god investering siden den er lett å leie ut.

Portico Mar

portico mar views by the sea

 

portico mar views by the sea

 

portico mar views by the sea

 

portico mar views by the sea

 

portico mar views by the sea

 

portico mar views by the sea

 

perfect beach playa moncayo

 

playa moncayo lounge bed

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

fiestas guardamar

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10204

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft