Flott leilighet med havutsikt i Guardamar 300 meter fra stranden


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Flott leilighet med havutsikt i Guardamar 300 meter fra stranden


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 23, 2018 at 10:32 am

Beskrivelse

Leilighet i et spektakulær boligområde i Guardamar del segura 300 meter fra stranden.

Boligen har to soverom, to bad, hall, kjøkken, galleri, stue og terrasse med flott utsikt over bassenget, havnen og stranden.

Boligen selges fullt møblert, med hvitevarer, garderober og oppvarming i soverommene med radiatorer og A/C i stuen. Det er også privat parkeringsplass i parkeringskjeller under bygget.

Leiligheten ligger i et flott og populært boligområdet rett ved siden av stranden, elven og marinaen.

Boligområdet består av flere blokker av bygninger som er omgitt av vakre fellesarealer med grønne områder, lekeplass, minigolf, tennisbane, fotballbane og et spektakulært område hvor det er to bassenger med avslapningsområder for å nyte solen langs den solrike hvite kysten.

Ligger bare noen få minutters gange fra sentrum av Guardamar, hvor du har alle tjenester, butikker, transport, restauranter og barer … Og bare 20 minutter med bil fra Alicante flyplass

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat hvis du skulle ønske mer informasjon om denne boligen eller en av våre andre flotte boliger.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

fiestas guardamar

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

<div style=”visibility: hidden;”>CAM10231</div>

Address

Contact information

Vis prospekter
webcraft
  • webcraft

Request information about this property

Compare listings

Compare
webcraft
  • webcraft