Moderne villa i Doña Pepa med utsikt over lagunen


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Moderne villa i Doña Pepa med utsikt over lagunen


    + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 26, 2019 at 3:54 pm

Beskrivelse

Ciudad Quesada, moderne villa med 3 soverom, stor takterrasse og felles svømmebasseng i området Doña Pepa med utsikt over lagunen.

Boligen er i en moderne stil med alt fordelt på en etasje, 3 soverom med innebygde garderober, 2 bad, ett bad on suit til hoved soverommet, åpent kjøkken med frokost bar og stue med direkte utgang til hovedterrassen, og trappene direkte opp til takterrassen.

På takterrassen er det både solsenger og jacuzzi, her kan man virkelig nyte livet i solen!

Denne eiendommen er solgt fullt møblert, med hvitevarer, garderober på soverommene, i tillegg til å ha gulvvarme på badene, jacuzzi installert på takterrassen og fullt AC-system.

Boligen er i et privat boligområde med to fellesbassenger beliggende i flotte grønne områder. Dette er herlige områder hvor du kan nyte den fantastiske solen som skinner hele året!

Boligen har en ideell beliggenhet siden boligområdet ligger i det veletablerte området Doña Pepa. Her har det i det siste blitt bygget mange moderne bolig prosjekter.

Området ligger i nærheten av de vakre saltvanns laguner, med alle nødvendige tjenester rett i nærheten. Det er bare 7 min med bil fra de hvite strendene i Guardamar del Segura.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

 

 

 

dona pepa

 

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

entrance ciudad quesada

 

main street ciudad quesada

 

restaurants ciudad quesada

 

nice neighbourhood ciudad quesada

 

view from ciudad quesada

 

CAM10237

Address

Contact information

Vis prospekter
Toni Larsen
  • Toni Larsen

Request information about this property

Compare listings

Compare
Toni Larsen
  • Toni Larsen