Villa i moderne stil med privat basseng og takterrasse i Benijofar

  €289,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Villa i moderne stil med privat basseng og takterrasse i Benijofar

  €289,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 19, 2021 at 11:00 am
 • ID: CAM10259
 • Pris: €289,900
 • Tomt: 130
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2018
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Huset er fordelt over 2 etasjer, med totalt 3 soverom, 2 bad og ett gjestetoalett.

I første etasje har du alt du trenger uten å måtte gå opp trapper, du kommer inn i en romslig gang med gjestetoalett, med åpen tilgang til en lys og luftig stue med store vindusflater som gir masse naturlig lys.

Det er et flott moderne kjøkken med frokostbar mot stuen. Det er også et stort soverom med eget privat bad.

Både fra stuen og fra soverommet er det store balkongdører som åpner opp mot den flotte hagen og bassenget.

I andre etasje er det ytterligere 2 soverom og et stort bad med dusj. Begge rommene har tilgang til terrasse med utsikt. Fra den ene terrassen så går trappene opp til takterrassen, der har du alt du trenger for å tilbringe en hyggelig dag i solen, eller for å nyte den flotte solnedgangen med utsikt over fjellene. Det er et lite utekjøkken med vask og en liten bod for å lagre alt du trenger, og du kan også avkjøle deg i ditt eget luksuriøse boblebad.

Huset selges fullt møblert, med hvitevarer, AC-kanalsystem, skyvedørsgarderober på soverommene og gulvvarme på badene. Dette er en bolig som nylig har blitt bygd, og byggefirmaet er velrenommert i området for sin moderne design og kvalitet

 

Tomten er på hele 130 m2 hvor du har et vakkert privat basseng på 15 m2 og en stor flislagt hage med beplanting hvor du kan nyte solen i det deilige middelhavsklimaet som vi har her. Hvis solen blir for sterk, så kan man ta ut den elektriske markisen å få litt skygge på den varmeste tiden og fortsatt nyte å være utendørs.

Det er også mulig å parkere bilen inne på tomten. Denne boligen ligger på en hjørnetomt noe som gjør at man har mer privatliv og mer plass.

Boligen ligger i et rolig og velholdt boligområde, hvor bolig stilen i hele området er veldig moderne. Det er bare 5 minutter å gå inn til sentrum av Benijofar som er en tradisjonell spansk pueblo, by, hvor du har flotte restauranter, kafeer banker, legesenter, frisører og alt annet du måtte trenge.

I Benijofar er det også 2 markedsdager i uken, hvor man kan kjøpe fersk frukt og grønnsaker, og selvfølgelig alt annet fra oliven til tøfler.

Benijofar ligger bare 10 minutters kjøring fra Guardamar del Segura hvor det er flotte hvite sandstrender, og ca 40 minutters kjøring til flyplassen i Alicante.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

benijofar amongst the orange fields

 

church square of benijofar

 

nice benijofar street

 

sunny street benijofar

 

playground benijofar

 

benijofar restaurats and bars

 

areal benijofar

 

CAM10259

Address

 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol