Villa i Doña Pepa med privat basseng og utsikt over lagunen

  €285,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Villa i Doña Pepa med privat basseng og utsikt over lagunen

  €285,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 3, 2021 at 12:04 pm
 • ID: CAM10246
 • Pris: €285,000
 • Størrelse: 110 m²
 • Tomt: 175 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2018
 • Boligtype: Villa
 • Status: Solgt

Video

Beskrivelse

Fantastisk frittliggende villa i Doña Pepa, ved Ciudad Quesada, med privat basseng og solarium med utsikt over lagunen.

Huset er bare 1 år gammelt og i perfekt stand, ferdigstilt i høy kvalitet og dekorert i skandinavisk stil med innebygde garderober i hvert rom.

Boligen er fordelt på 2 etasjer, med totalt 3 soverom og 3 bad.

I første etasje er det en stor flott stue og moderne kjøkken med frokostbar med tilgang til et vakkert sommer kjøkken.

Det er også et soverom og bad i første etasje slik at man har alt tilgjengelig på en etasje.

På utsiden har villaen en stor flislagt hage med privat basseng, og på takterrassen er det et stort solarium fullt utstyrt og innredet for å nyte de lange timene i solen i Spania.

Boligen er solgt fullt møblert, med hvitevarer (amerikansk kjøleskap), luftkondisjoneringskanaler, inkludert maskiner med “Air zone” system, oppvarming i stua, alarm, kalkrensesystem, saltvannsbasseng, pergola på solarium og markise på terrassen.

Boligen ligger i et rolig, men sentralt boligområde i Doña Pepa.
Plassen er høyt etterspurt på grunn av sin ideelle beliggenhet, nær til butikker og restauranter, og med utsikt over de vakre saltlaguner, og bare 10 minutters kjøring fra Guardamar del Segura, hvor du kan nyte de spektakulære hvite sandstrendene.

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

CAM10246

Address

 • Områder Doña Pepa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol