Vakker villa i middelhavsstil med stor takterrasse i Almoradi

  €155,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Vakker villa i middelhavsstil med stor takterrasse i Almoradi

  €155,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:33 am
 • ID: CAM10228
 • Pris: €155,000
 • Størrelse: 98 m²
 • Tomt: 146 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2003
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Dette er et veldig koselig og velholdt hus med alt fordelt på en etasje, med 2 soverom, 1 bad med dusj, stue og kjøkken med frokostbar.

I tillegg kan du fra utsiden få tilgang til den øvre delen hvor du har et soverom med bad med badekar.

Det er store innebygde garderober på alle soverom.

Utenfor kan du nyte dagen på verandaen din, eller i den flotte hagen med planter og busker, det er også en stor takterrasse og privat parkeringsplass.

Det er også plass hvis man skulle ønske å lage et lite privat basseng.

Huset er solgt fullt møblert og med hvitevarer i tillegg til garderober i sine rom, peis i stua og AC-system. Meget velholdt og i perfekt stand.

Boligen ligger i et rolig boligområde ved siden av byen Almoradi hvor du har alle nødvendige tjenester. Og hvis du vil nyte de vakre strendene langs kysten, er du bare 15 minutter unna med bil.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat hvis du skulle ønske mer informasjon om denne boligen eller en av våre andre flotte boliger.

 

Almoradi

Sør på Costa Blanca finner du en lilten landsby som heter Almoradi, kun 10 minutters kjøretur unna Guardamar by og nydelige strender.

Almoradi er mye roligere enn sine naboer på kysten, og blir stadig mer populært blant utenlandske kjøpere på utkikk etter et autentisk Spania.

Med en befolkning på rundt 20 000, er størrelsen på byen svært behagelig både for fastboende og besøkende.

Her er du garantert å finne det du trenger i et godt utvalg av butikker, restauranter, barer, leger og tannleger.

På lørdager fylles gatene av hundrevis av lokale leverandører til et stort utendørs gatemarked, og oppmøtet skuffer aldri.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

CAM10228

Address

 • Områder Almoradi, Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol