Vakker leilighet med havutsikt ved Guardamar del Segura

  €150,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Vakker leilighet med havutsikt ved Guardamar del Segura

  €150,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 21, 2021 at 1:07 pm
 • ID: ­CAM10200
 • Pris: €150,000
 • Size: 65 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2000
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Vakker leilighet med havutsikt fra terrassen, i et rolig boligområde ved siden av stranden Moncayo i Guardamar del Segura.

Leiligheten ligger i første etasje i en bygning med sjarm. Den består av 2 rom – et med direkte tilgang til terrassen og den andre med god plass til et kontor eller studierom, med en stor innebygd garderobe. Det er 2 separate bad, et med dusj og den andre med badekar. Det har også et lite oppbevaringsrom / galleri ved siden av et moderne åpent kjøkken, med en komfortabel og solrik stue, som har tilgang til terrassene på 2 nivåer. Her vil du kunne nyte spektakulær utsikt over Middelhavet!

Huset selges fullt møblert, med hvitevarer og dekorasjon. Det har også AC-kanaler og gulvvarme i stua, på kjøkken og bad.

Det er et nydelig offentlig basseng og grønne områder med svinger for barna rett foran bygningen.

Playa Moncayo

Playa Moncayo er et nydelig område rett utenfor Guardamar del Segura. Gjemt bak sanddyner og furuskog, og som nærmeste nabo til stranden, finner du dette vakre og rolige boligområdet.

Området er oppkalt etter selve stranden, Playa Moncayo, som anses å være en av de flotteste strendene i hele regionen. Den er en fantastisk hvit stripe av sand og rolig vann, og med færre besøkende enn på strendene nærmere byen.

Stranden har snackbar og solsenger til utleie, hvis du er i det eksklusive eller romantiske humøret kan du også få leid luksuriøse loungebeds.

Boligområdet rundt stranden er ideell for de som ønsker å være innen gåavstand til stranden, og samtidig bo et rolig og avslappet sted, med mulighet for trekke seg tilbake fra det travle bylivet.

Guardamar er likevel ikke langt unna, og du kan gå dit på 10 minutter. Det finnes også en veldig fin sykkelsti inn til byen.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela