Toppleilighet med 3 soverom og utsikt på Los Estaños

  €149,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Toppleilighet med 3 soverom og utsikt på Los Estaños

  €149,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:37 am
 • ID: CAM10232
 • Pris: €149,000
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Toppleilighet med flott utsikt til Guardamar del Segura og nydelig felles svømmebasseng i boligområdet Los Estaños.

Leiligheten har tre soverom, to bad, stue, kjøkken, balkong og takterrasse.

Boligen er fordelt over to etasjer, i første etasje er det to soverom og et bad med badekar, stue og kjøkken, så man kan hvis man ønsker leve i komfort med alt på en flate.

I andre etasje er det et soverom til, og et bad med dusj og tilgang til den romslige takterrassen hvor du kan nyte den vakre utsikten.

Leiligheten er solgt fullt møblert med hvitevarer i tillegg til innebygde garderober i alle rom, gulvvarme i stuen og bad, og oppbevaringsrom med hvite aluminiumsdører på takterrassen for å lagre eiendeler når de ikke er i bruk.  AC i stue og alle soverom.

Beliggenheten er ideell siden det er bare 1,5 km fra stranden, og du kan gå til sentrum av byen på bare noen få minutter hvor du har alle tjenester.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat hvis du skulle ønske mer informasjon om denne boligen eller en av våre andre flotte boliger.

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

CAM10232

Address

 • Områder Los Estaños
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol