Stort rekkehus med utsikt i sentrum av Guardamar

  €390,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Stort rekkehus med utsikt i sentrum av Guardamar

  €390,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:32 am
 • ID: CAM10272
 • Pris: €390,000
 • Soverom: 4
 • Bad: 3
 • Garage: Ja
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Fantastisk stort rekkehus med 4 soverom, takterrasse og havutsikt i hjertet av Guardamar del Segura ved siden av slottet, Castillo de Guardamar.

Huset er fordelt på flere etasjer med totalt 4 soverom, 3 bad, garasje og takterrasse.

Når du kommer inn i huset så kommer du rett inn i en fin hall som gir tilgang til trappen der resten av rommene er fordelt. Man har tilgang til boligen via hoveddøren eller man kan gå inn via garasjen, med en automatisk dør. I garasjen er det plass til 4 kjøretøy, i tillegg til å ha toalett, bod og heis for å komfortabelt nå de høyere etasjene i huset. I første etasje er det en romslig og lys stue / spisestue, et gjestetoalett og et stort kjøkken med et pantry og direkte tilgang til uteplass hvor det er et grillområde.

I andre etasje er det de 4 soverommene. Hovedsoverommet med walk-in garderobe og eget bad, som har både bad og dusj. Det er 2 enkeltrom og 1 arbeidsrom med direkte tilgang til en stor terrasse med havutsikt. I den etasjen er det enda et komplett bad. Til slutt, på taket, er det solarium med utsikt over havet og slottet og det er også en bod der oppe.

Huset selges fullt møblert og med alle hvitevarer, i tillegg til at de har innebygde garderober i soverommene, AC via kanaler og gulvvarme i hele huset. Plasseringen av dette huset er uslåelig, det ligger i hjertet av byen Guardamar del Segura i en av de roligste gatene ved siden av det historiske slottet og 2 vakre torg.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne flotte boligen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10272

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol