Stor drømmebolig i nydelig design med basseng i La Marina

  €690,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Brukt bolig

Stor drømmebolig i nydelig design med basseng i La Marina

  €690,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juli 16, 2021 at 12:16 pm
 • ID: CAM10275
 • Pris: €690,000
 • Størrelse: 286 m2
 • Tomt: 504 m2
 • Soverom: 4
 • Bad: 4
 • Boligtype: Villa

Video

Beskrivelse

Kjære kunde, velkommen til drømmeboligen! Dette er en fantastisk luksus villa av høyeste kaliber som virkelig leverer. Nydelig design og arkitektur, prima beliggenhet og kun det beste når det gjelder materialer og tekniske løsninger. Dette er en villa som er skreddersydd for livsnyteren.

Villaen på 286 kvm ligger på en privat tomt på 504 kvm midt i smørøyet i La Marina.  Boligen består av fire store flotte soverom, to av disse med walk-in closet og de andre to med mye skapplass.  Fire bad med vegghengte toaletter. I hovedetasjen er det en stor og romslig stue med åpen spisestue og moderne kjøkken. Meget åpent og lyst.

Unikt og eksklusivt Tibetansk skifer gulv i alle rom samt takterrasser, bortsett fra de to soverommene i andre etasje som har eikegulv.

Store glassdører fra stue og kjøkken åpnes opp mot terrassen, som er en nydelig oase med stort basseng på 32 kvm.  Dette er et oppvarmet saltvannsbasseng som er nylig renovert, med stjernehimmel i bunn som består av 30 justerbare LED lys. Meget privat uteplass med minimalt innsyn og stort flott utekjøkken med mye oppbevaringsplass.

På fremsiden av villaen er det også en flott uteplass med god plass til spisebord og grill. Nydelig beplantet hage med et 300 år gammelt oliventre, appelsin, fiken, banan og sitrontrær samt 6 store palmer og mange flotte planter og kaktus i potter.  Hagen er godt belyst med justerbare LED lys mot palmer, trær og busker.  Alt kan tidsstyres.

La oss gå inn igjen og ta en nærmere titt på kjøkkenet. Det er godt utstyrt med Gaggenau hvitevarer, induksjonstopp, damp ovn, stekeovn, oppvaskmaskin og XXL kjøleskap med to store dører kjøl/frys med innebygd ismaskin.  Det er garbage disposal unit i vasken og meget god skapplass.

I hovedetasjen er det et stort soverom som i dag brukes som kontor, et komplett bad og en stor garasje med inngang til boligen.

I andre etasje er det to store flotte soverom med hvert sitt walk-in closet og en-suite bad.  Fra begge soverom har man utsikt og tilgang via store skyvedører i glass til en lekker terrasse på 36 kvm med fantastisk utsikt. Her ser man ned til Guardamar og havet. En takterrasse på andre siden av huset gjør at man har utsikt til både øst, sør og vest – helt perfekt.

Ned i kjellerstuen fortsetter WOW faktoren. Her er det store vinduer og skyvedører som gjør at man aldeles ikke føler at man er i en kjeller. Masse lys og veldig åpent og stort. En TV stue med fabelaktig skredder bygget bokhylle og et soverom til. Her nede er det også et bad og en veldig spesiell perle, nemlig en stor vinkjeller. Total størrelse på kjeller 117 kvm.

Her nede har man også et romslig vaskerom med Miele vaskemaskin og tørketrommel og masse skapplass. Det er også teknisk rom.

Vannbåren varme i alle gulv med individuell styring og regulering av temperatur, med unntak av soverom i andre etasje. Aircon i alle rom med individuell temperatur kontroll.

95% av all innvendig belysning er dimbare LED lys og det er fuktstyrte automat vifter på alle bad og kjeller rom.  Alarm med sensorer i alle oppholdsrom og i garasje.  Stor sykkelbod med inngang fra utsiden av boligen.  Store skreddersydde markiser i begge etasjer mot øst.  Dørklokke med fargeskjerm og innlagt optisk fiber og kabel TV.

To store flotte griller, diverse møbler og kunst kan medfølge dersom dette ønskes men inngår ikke i boligprisen.

Villaen ligger i en rolig gate med lite trafikk midt i et villastrøk.  I gangavstand er det både matbutikk, apotek, helsesenter, park, lekeplass og flere hyggelige kafeer og restauranter.

Guardamar og La Marina Landsbyer med idylliske sandstrender er 5 – 15 minutter unna med bil og 15 – 25 minutter unna med sykkel.

Dette er absolutt en perle og en av våre flotteste eiendommer. Ta kontakt for mer informasjon og for å avtale visning.  Det er også mulig med digital visning. Vi ser frem til en hyggelig boligprat.

 

La Marina

La marina er en liten landsby mellom Santa Pola og Guardamar Del Segura, i en vakker del av Costa Blanca. Byen tilbyr de aller viktigste fasilitetene som apotek, restauranter, barer, café, banker, butikker, postkontor, etc. Ta en tur til parken og slapp av under palmetrærne, eller ta med deg dine barn/barnebarn til lekeparken.

Byen har også et sportssenter med fotballbane, og tennisbane. La Marina ligger bare noen få km fra stranda, og like ved naturreservatet Salinas, med forskjellige typer fugler som feks. Flamingo!

La Marina har et typisk middelhavs-klima – mild vinter og moderat varm sommer, og har rundt 325 soldager i året!

Flyplassen i Alicante ligger kun ca 23km fra La Marina.

 

CAM10275

Address

 • Områder La Marina
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol