Compare Listings

Spansk villa med stor hage og basseng i La Marina

€330,000
+ ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Sist oppdatert mars 6, 2020 at 9:56 am

 • ID: CAM10250
 • Pris: €330,000
 • Størrelse: 190 m²
 • Land Area: 900 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype Villa
 • Status Til salgs

Video

Beskrivelse

Spansk villa med stor hage og basseng i det flotte bolig området La Escuera i La Marina.

Dette er en stor bolig med alt man måtte trenge til virkelig å nyte livet her i Spania.

I første etasje er det tre store terrasser, den ene er glasset inn, det er et stort kjøkken med masse skap- og benkeplass, egen spisestue, stor stue, 3 soverom, 2 bad og i tillegg er det pantry og eget inngangsområdet hvor man har til å henge av seg jakker og sko.

Det er også et underbygg med et stort åpent rom som fint kan brukes som et fjerde soverom.

I tillegg så er det en stor garasje, utebod og et eget lite toalettrom i hagen som man kan benytte når man kommer fra bassenget.

Dette er en bolig som er godt vedlikeholdt med et utrolig fint og stort uteområde med basseng og veletablerte planter. Det er også et eget grillområde og utekjøkken.

Tomten er på hele 900m2!

Boligen er inngjerdet og man kan kjøre inn på tomten via port med elektrisk åpning.

Boligen kommer også med:

A/C maskiner (kald/varm) i alle rom, det er gulvarme i hele huset, vindusalarm på alle vinduer, elektrisk markise osv osv.

Denne boligen bør sees!

Boligen ligger i et rolig boligområde i La Marina med gangavstand til butikker, barer, apotek og bare noen få minutters kjøring fra strendene i La Marina og Guardamar del Segura.

La Marina & La Escuera

La Marina og La Escuera er to veldig populære boligområder på Costa Blanca, og ligger mellom Santa Pola og Guardamar del Segura.

La Marina består av to deler, der en av dem er tradisjonell liten kystby med en sjarmerende strandpromenade med butikker, restauranter og flotte sandstrender, og den andre er et veletablerte boligområder på oversiden av N-332.

Boligområdene La Marina og La Escueta er like ved hverandre, og begge er flotte og vel planlagt med mange fine parker, sykkelveier og grønne områder.

Begge har restauranter, butikker og barer, i tillegg til tjenester som turistkontor, isbarer og frisører. Her finner du alt du trenger.

Disse områdene er anbefalt for de som er på utkikk etter en privat villa med et luksuriøst basseng, og privat hage for grilling under stjernehimmelen.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10250

Adresse

 • Område: Guardamar del Segura, La Marina
 • State/county: Spania
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Daniela
Daniela
+47 21 38 21 50+34 665 822 336

Forespørsel om denne eiendommen