Solfylt leilighet sentralt i Guardamar med gåavastand til strand

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Solfylt leilighet sentralt i Guardamar med gåavastand til strand

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 7, 2022 at 7:38 pm
 • ID: CAm10285
 • Pris: €110,000
 • Size: 69 m2
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Nydelig solfylt leilighet i Guardamar i nærheten av sentrum og med gåavstand til stranden.

Denne flotte velholdte leiligheten ligger på hjørnet i 5 etasje, og har en stor terrasse med utsikt. Leiligheten har et separat kjøkken med avskilt vaskerom, åpen stue/spisestue med utgang til den solrike terrassen. Det er 2 soverom med innebygde garderober og et bad med dusj. Det er A/C med varm og kald luft i hele leiligheten. Leiligheten selges delvis møblert.

Leilighetsbygget er godt vedlikeholdt med nydelig fellesbasseng og uteområder, petanca bane, tennisbane og fin lekeplass for barn.

Det er også heis i bygget. Man kan velge mellom å parkere på gaten, eller nede i parkeringskjelleren på egen plass.

Dette er en flott mulighet til å ha en leilighet midt i hjertet av alt det flotte Guardamar kan tilby, nærhet til havet, pinjeskog med flotte turstier og bare en kort spasertur fra herlige restauranter, kafeer og uteliv om man skulle ønske dette.

Det er også matbutikker, apotek, og alt annet du måtte trenge i gåavstand.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10285

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol