Sjarmerende hus med stort fellesbasseng på El Eden i Guardamar

  €90,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Sjarmerende hus med stort fellesbasseng på El Eden i Guardamar

  €90,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 8, 2022 at 12:38 pm
 • ID: CAM10295
 • Pris: €90,000
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Nydelig sjarmerende hus på El Eden i Guardamar. Denne utrolig koselige boligen har 2 soverom og et bad.

Ved inngangen så er det en stor patio, og man går inn i boligen via vinterhagen som er glasset inn. Inne så er det en stue med stor åpning til kjøkkenet og to soverom med innebygde garderober og et stort familiebad.

Det er også en patio bak huset, der er det trapper opp til den store takterrassen. Det er boder både på takterrassen og på uteområdet på baksiden av huset til lagring. Boligen kommer fullt møblert med hvitevarer og her kan dere bare flytte rett inn.

Det er et stort fellesbasseng for de som tilhører sameiet. Det er gåavstand til butikk og de flotte hvite strendene i Guardamar er bare en liten sykkeltur unna.

I Guardamar så vil du også finne alt du måtte trenge fra butikker, restauranter, kafeer, apotek osv. Det er bare 40 minutter med bil til Alicante flyplass, og det går busser hver time til Alicante by hvis man skulle ønske å tilbringe dagen der. Distanse til strand: 3,9 km.

Dette er en gylden mulighet for å skaffe seg en flott bolig i solen til en utrolig bra pris.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du skulle ønske mer informasjon eller booke en visning.

 

 

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.
 

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10295

Address

 • Area El Eden, Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol