Rekkehus med 3 soverom i fantastiske Albamar i Quesada

  €190,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Gerona, Ciudad Quesada, Urbanización Doña Pepa, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, España
Solgt Brukt bolig

Rekkehus med 3 soverom i fantastiske Albamar i Quesada

Calle Gerona, Ciudad Quesada, Urbanización Doña Pepa, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, España
  €190,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on oktober 4, 2023 at 1:40 pm
 • ID: CAM10311
 • Pris: €190,000
 • Size: 102
 • Lot: 55
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2008
 • House type: Rekkehus
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Meget flott rekkehus fordelt over 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad.

Boligen ligger innenfor et veldig prestisjefylt inngjerdet sameiet med nydelige fellesområder og bassenger. Bli en del av et livlig nabolag som har flere godt vedlikeholdte bassenger og spektakulære grønne områder som fremmer en avslappende og sosial atmosfære.

Forsiden hage/terrasse vender direkte mot det rolige bassenget og det velpleide hageområdet, et idyllisk sted for morgenkaffen eller avslapning ved solnedgang. Samtidig gir en privat terrasse på baksiden en intim setting for utendørs bespisning eller avslapning. Front terrassen er vakkert omgitt av planter og palmer, som gir deg skygge på solfylte sommerdager.

I første etasje er det en stue/spisestue som er åpen og luftig; dette kombinerte rommet er perfekt for vertskap og underholdning. Et separat, stort kjøkken med hvitevarer inkludert. Et komfortabelt dobbelt soverom og et bad utstyrt med dusj.

I andre etasje er det to romslige soverom, hvorav ett gir direkte tilgang til en privat terrasse med utsikt over bassengene. Våkn opp til betagende utsikter og nyt roen denne førsteklasses beliggenheten gir. Slapp av i et generøst bad, med et luksuriøst hjørnebadekar, perfekt for lange bad etter en travel dag.

Boligen selges fullt møblert og med hvitevarer. Eiendommen er godt vedlikeholdt og klar til innflytting.

Det har innebygde garderober i soverommene oppe og A/C via kanaler gjennom hele huset.

Boligen har innlagt fiberkabel og da har man tilgan på alt via streaming; norske kanaler, filmer, musikk osv. Dette er ideelt for hjemmekontor også.

Enten du er en familie eller en person som søker en blanding av ro og fellesskapsånd, lover denne duplex en balansert livsstil. Ikke gå glipp av muligheten til å bo i denne perlen av en eiendom, kun 7 km fra stranden.

Ta kontakt for mer info eller om du ønsker en visning.

 

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.
 

CAM10311
 • Area Ciudad Quesada, Doña Pepa, Rojales
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter
Daniela Henna
 • Daniela Henna

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela Henna
 • Daniela Henna