Rekkehus i flott spansk stil med basseng i boligområdet i El Eden

  €195,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Rekkehus i flott spansk stil med basseng i boligområdet i El Eden

  €195,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 17, 2021 at 11:35 am
 • ID: CAM10252
 • Pris: €195,000
 • Størrelse: 71 m²
 • Tomt: 58 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2001
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Rekkehus i flott spansk stil med takterrasse og basseng i boligområdet, El Eden, i Guardamar del Segura.

Denne koselige boligen har alt på et plan, to soverom og to bad, hvorav hovedsoverommet har eget bad med badekar.

Det er en stor lys stue med peis, og spisestue atskilt med en vakker rustikk bue.

Kjøkkenet ligger ved siden av spisestuen og det er en flott bueåpning med bar mellom rommene. Dette gir mer lys og en bra flyt mellom rommene.

Eiendommen har et tredje soverom og et tredje bad på takterrassen. Fin loftstue med eget bad med dusj. Det har AC og oppvarming inne.

Huset selges fullt møblert, med hvitevarer og garderober i de to soverommene nede.

Utenfor er det et parkeringsområde, terrasse med markise for å nyte soltimene ved Middelhavet, overbygd og innglasset terrasse fullt møblert som stue. Dette er et flott område hvor man kan nyte lyset og solen hele året.

Det er også den 58m2 store takterrassen og flere terrasser på forskjellige nivåer hvor du kan sole deg og se på utsikten.

Boligen er del av et veldig vedlikeholdt og opparbeidet boligområde, med et flott felles bassengområde.

El Eden, er veldig etterspurt på grunn av sin nærhet til byen Guardamar del Segura som er i gå avstand. Guardamar del Segura er en flott by, med alle tilgjengelige tjenester, butikker, restauranter og selvfølgelig de uendelige hvite sandstrendene.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne boligen.

Eden

Eden er rolig og meget koselig boligområdet like utenfor Guardamar del Segura. Det er et veletablert området med lekre kommunale områder og fellesbasseng.

Her finner du et par restauranter og pubber, og til og men en liten butikk.

Guardamar by og strender er kun en 5 minutters kjøretur unna, eller 15 minutter spasertur for de som er litt sporty.

På grunn av sin fantastiske beliggenhet er dette området svært populært. Her er du nærme byen og strendene i Guardamar, samtidig som det ligger i rolige, naturlige omgivelser, med pinjeskogen rett ved siden av – med mange fine tur og sykkelstier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

 

CAM10252

Address

 • Områder El Eden
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol