Penthouse leilighet med panoramautsikt over Middelhavet

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Penthouse leilighet med panoramautsikt over Middelhavet

  €249,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 8, 2021 at 9:47 am
 • ID: CAM10242
 • Pris: €249,000
 • Størrelse: 90 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2000
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Utrolig flott penthouse leilighet med panoramautsikt over Middelhavet, gåavstand til stranden og tilgang til svømmebasseng.

Dette er boligen for deg som ønsker å våkne til en herlig havbris og en fantastisk utsikt utover havet!

Boligen er fordelt på en etasje, hvor du har 2 soverom og 2 bad.
Hovedsoverommet med bad en-suite har egen terrasse med flott utsikt hvor man kan sitte og nyte morgenkaffen.

Det andre soverommet har også tilgang til en stor terrasse.

Leiligheten har en romslig og lys stue med spektakulær utsikt over stranden fra en stor og fin terrasse. Det er en åpen kjøkkenløsning med amerikansk bar i moderne design.

Eiendommen har blitt fullstendig modernisert, i høy kvalitet og med de nyeste design-elementene. Det er solgt fullt møblert, med hvitevarer, i tillegg til gulvvarme i master bad, AC og oppvarming i hele huset.

Eiendommen er en del av et boligfellesskap hvor dere har tilgang til et felles svømmebasseng, samt egen garasje i kjelleren (egen port). og privat oppbevaringsrom. Det selvfølgelig også heis opp til leiligheten som ligger i øverste etasje.

Boligen ligger ved Moncayo stranden som er en del av Guardamar del Segura.
Det er gåavstand til restauranter, matbutikk og bare 3 minutters gange ned til vannkanten.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne flotte boligen!

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10242

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol