Penthouse leilighet med dobbel takterrasse i sentrum av Guardamar

  €230,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Penthouse leilighet med dobbel takterrasse i sentrum av Guardamar

  €230,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 7, 2021 at 3:11 pm
 • ID: CAM10274
 • Pris: €230,000
 • Størrelse: 104 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Stor og romslig leilighet mitt i sentrum av Guardamar, kun en rusletur unna kafeer, butikker, restauranter, parken og gatemarked på onsdager. Med balkongen fra stuen ser du rett ned på hovedgaten og tar du turen opp på takterrassen får du panoramautsikt mot slottet i Guardamar.

Leiligheten består har en stor stue kombinert med spisestue og utgang til balkong, kjøkken tilknyttet et separat vaskerom, 3 soverom og 2 bad. Via en spiraltrapp i stuen har man tilgang til en helt egen stor 2-delt takterrasse på 47,52 m2 størrelse, perfekt for å nyte fantastisk solforhold. Her er det også et oppbevaringsrom på 4 m2 og tilgang til ytre del av air condition, som ble skiftet for ca 1 år siden.

Med leiligheten følger det også fast plass i parkeringskjeller på 11 m2 i samme bygg.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10274

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol