NYE villaer med privat basseng og takterasser i Almoradí

  €245,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYE villaer med privat basseng og takterasser i Almoradí

  €245,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 13, 2021 at 5:21 pm
 • ID: NEW169
 • Pris: €245,900
 • Størrelse: 128 m²
 • Tomt: 210 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

“Villas Marvori” et eksklusivt og moderne boligprosjekt, med private basseng og takterrasser i Las Heredades, Almoradí. 2-etasjes hus med 3 soverom og 3 bad. I første etasje er det en romslig og lys stue ved siden av det moderne, åpne kjøkkenet, et bad og et soverom. Og i den øvre delen er det 2 soverommene til og 2 bad.

Boligen har egen parkering, takterrasse og privat basseng, og en tomtestørrelse på hele 210 m2 hvor du kan nyte det flotte været på Costa Blanca 365 dager i året.

Bolig-prosjektet ligger i Heredades, i Almoradí-distriktet med alle tjenester i gåavstand, og bare noen få minutters kjøretur fra strendene i Guardamar del Segura og bare 20 minutters kjøretur fra Alicante flyplass.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon angående disse boligene

 

Almoradi

Sør på Costa Blanca finner du en lilten landsby som heter Almoradi, kun 10 minutters kjøretur unna Guardamar by og nydelige strender.

Almoradi er mye roligere enn sine naboer på kysten, og blir stadig mer populært blant utenlandske kjøpere på utkikk etter et autentisk Spania.

Med en befolkning på rundt 20 000, er størrelsen på byen svært behagelig både for fastboende og besøkende.

Her er du garantert å finne det du trenger i et godt utvalg av butikker, restauranter, barer, leger og tannleger.

På lørdager fylles gatene av hundrevis av lokale leverandører til et stort utendørs gatemarked, og oppmøtet skuffer aldri.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

NEW169

Address

 • Områder Almoradi
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol