Nye villaer med privat basseng og havutsikt i Polop

  €395,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avinguda del Balcó del Ponoch, Urbanización Polop Paradis, Polop, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03520, Spania
Til salgs Nybygg

Nye villaer med privat basseng og havutsikt i Polop

Avinguda del Balcó del Ponoch, Urbanización Polop Paradis, Polop, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03520, Spania
  €395,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 2, 2021 at 1:58 pm
 • ID: NEW195
 • Pris: €395,000
 • Size: 263 m2
 • Lot: 450 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Boliger i Avantgarde stil i Polop med spektakulær havsutsikt. Villaene har 3 soverom, privat basseng og kjeller inkludert i prisen. Boligkomplekset består av 8 moderne villaer med mulighet for å velge mellom en- eller to-etasjers hjem. Ligger i en unik setting omgitt av naturlige grønne områder, fjell og sjø.

Uteområdet er plantet med palmer og planter, og er som din egen personlige oase, hvor du kan nyte middelhavslivet på sitt beste.

Det er forskjellige alternativer for å tilpasse husene. Du kan velge mellom 2-3 bad, du kan også velge hva slags finish du vil ha i kjelleren, enten du vil ha det som et ekstra oppholdsområde eller bare for lagring, hele huset fra kjelleren til toppen er utstyrt med store panoramavinduer som oversvømmer huset med naturlig lys, og du kan nyte den vakre utsikten.

Du kan velge mellom boligarealer fra 193-263 m2 og tomtestørrelser fra 400-450 m2.

Hovedetasjen har et åpent kjøkken design, fullt møblert og utstyrt med stekeovn, vitro koketopp, kjøkkenvifte, vaskemaskin og oppvaskmaskin i rustfritt stål og forhåndsinstallasjon av AC gjennom kanaler og Split.

Komplekset er lett tilgjengelig, i et vakkert område omgitt av sjø og fjell med turstier, grønne områder, noen få meter fra kafeer og restauranter, 15 minutters gange fra Polop og 4 minutter med bil, nøyaktig 15 minutter fra la Nucía og 20 minutter fra Benidorm og Altea.

Det er virkelig det beste av to verdener, med roen i fjellet og skogen, og nærheten til kafeer og restauranter, og distanse til stranda er 8 km.

Ta gjerne kontakt med oss ​​hvis du vil ha mer informasjon om disse eiendommene.

 

 

Altea

Altea er best kjent for sin “gamleby” med stemningsfulle brosteinbelagte smale gater. Kombinasjonen av livlige kafeer og restauranter, husflid butikker, kunstgallerier og kirkeplassen med fantastisk utsikt over havet gjør dette til et sted alle bør oppleve. Strand og sjøpromenade er også i umiddelbar nærhet.

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Polop

Polop har et sentrum som består av gammel tradisjonell arkitektur, med trange gater som er tilknyttet the øvre området hvor “Iglesia de San Pedro” ligger. Kirken og slottet gir er med på å forme Polop sin unike utsikt og er en av de mest severdige stedene på Costa Blanca.

Dette er et rolig sted hvor man har alt man trenger for å dekke daglige behov, som restauranter, kafeer, butikker og skoler. Med bil er man bare 15 minutter unna både Altea og Benidorm. Flyplassen i Alicante tar det bare 30 minutter å kjøre til.

NEW195
 • Area Benidorm, La Nucia, Marina Baja, Polop
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol