Nye villaer med privat basseng og 3 soverom i Benjofar

  €269,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Peña del Águila, Residencial Ciruelo (Las Colinas Golf), Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03190, Spania
Til salgs Nybygg

Nye villaer med privat basseng og 3 soverom i Benjofar

Calle Peña del Águila, Residencial Ciruelo (Las Colinas Golf), Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03190, Spania
  €269,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 20, 2021 at 11:38 am
 • ID: NEW172
 • Pris: €269,000
 • Størrelse: 114 m2
 • Tomt: 158 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nydelige villaer med privat basseng og hage, romslig stue / spiseområde , flere soverom og bad som gjør dette til det perfekte stedet å nyte live nær middelhavet

Stilige separate  villaer med 3 soverom og 3 bad, med mulighet for å bygge takterrasse og kjeller mot en ekstra kostnad.

I hovedetasjen er det en stor stue med åpen løsning mot spiseplass og kjøkken, som åpner ut mot en romslig terrasse. Det er også et stort soverom og bad i samme etasje. Det er 2 soverom med eget bad i andre etasje, hvorav det ene har utgang til terrasse med utsikt over hagen og bassengområdet.

Disse villaene er bygget med kvalitetsmaterialer og inkluderer forhåndsinstallasjon for luftsystem, gulvvarme på bad, hage i middelhavsstil, privat basseng og parkering.

 

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

NEW172
 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol