NYE villaer i Villamartin med flotte utsikter

  €235,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYE villaer i Villamartin med flotte utsikter

  €235,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:45 pm
 • ID: NEW137
 • Pris: €235,000
 • Størrelse: 103 m²
 • Tomt: 142 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

El Mirador, moderne villaer med privat basseng og solarium. Prosjektet ligger i Villamartin, et område som lar deg nyte nærheten til de beste golfbanene på Costa Blanca og vakker utsikt over furuskogen og saltgruvene.

Prosjektet har i alt 45 boliger, fordelt på fase I og fase II, fase I er nå sluttført og byggingen på fase II er påbegynt, med 28 nye boliger.

Villaene er fordelt på 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad. På utsiden er det et privat basseng, parkeringsplass, terrasse og hage.

Både på stue og på kjøkken er det store vindusflater som åpner opp mot uteområdet, dette gir et lyst og luftig preg på boligen.

Villaene er designet med de beste finishene og kvalitet, og inkludert i prisen, i tillegg til det som er nevnt ovenfor er følgende:

– Elektriske persienner

– Gulvvarme på bad

– Fullt utstyrte bad

– Pre-installasjon av AC

Beliggenheten er i et naturskjønt område, men samtidig er alle nødvendige tjenester i nærheten. Rett ved Torrevieja by, nær kjøpesenteret La Zenia Boulevard og svært nær sykehuset.

 

Villamartin

Villamartin er navnet på både et boligområde og en golfbane på Costa Blanca. Boligområdet er relativt nytt og moderne, og anses å være et svært framragende sted å bo.

Med beboere fra hele Europa, er Villamartin blitt forvandlet til en internasjonal liten landsby, hvor du har internasjonale skoler, flotte medisinske fasiliteter samt andre bekvemmeligheter.

Villamartin er hjem til nydelige golfbaner i verdensklasse; Campo de Golf Las Ramblas og Campo de Golf Villamartin, som forøvrig holdt Mediterranean Open i 1994.

Villamartin har den deilige middelhavsutstrålingen, og har alt en trenger av butikker, banker, restauranter, barer, treningsstudioer, i tillegg til hvite sandstrender som aldri er overfylte.

Hjertet av Villamartin finner du på sjarmerende Villamartin Plaza. Et torg omringet av palmetrær, og hjem til en gruppe papegøyer som har opparbeidet seg lit av en kjendisstatus blant beboere og besøkende.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

 

NEW137

Address

 • Områder Villamartin
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol