NYE villaer i Residencial Las Norias, Benijofar

  €272,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Jacinto Benavente, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NYE villaer i Residencial Las Norias, Benijofar

Calle Jacinto Benavente, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €272,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 24, 2020 at 1:34 pm
 • ID: ­NEW129
 • Pris: €272,000
 • Størrelse: 143 m²
 • Tomt: 238 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Residencial las Norias, nytt boligprosjekt i Benijofar bestående av 16 villaer i en moderne og luftig stil, med store flotte rom som gir lys i hele huset. Disse boligene kommer med det aller meste inkludert i prisen!

Hver villa består av 3 soverom og 3 bad fordelt over 2 etasjer. I første etasje er det to flotte soverom med on-suit bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning og en bod. I andre etasje er det tredje soverommet med bad og utgang til en stor terrasse .

Alle husene har en fantastisk hage i middelhavsstil, privat basseng på 5×3 m med utendørs dusj og privat parkering på egen tomt med tilgang fra gaten via motorisert port. Alle husene har tomter på 238m2 hvor du kan nyte solen og lade batteriene i din egen verden, men samtidig føle at du er i midten av alt som skjer.

 

Byggeprosjektet er ledet av en anerkjent byggherre i området, husene blir bygd i en høy kvalitet og har en flott finish.

 

I prisen, i tillegg til alt beskrevet ovenfor, inkluderes også:

-Air condition lagt i kanaler i første etasje, og en enkeltstående maskin i andre etasje (maskiner inkludert)

– Automatisk port

– Innebygde klesskap

– Dobbelt sikkerhetsglass

– Elektriske persienner

– Gulvvarme på badegulvene, og dusjvegger

– Fullt kjøkken med hvitevarer

– All belysning innvendig og utvendig

 

Boligen ligger ved siden av kjernen i den lille byen Benijofar, ved siden av av Ciudad Quesada, i hjertet av Vega Baja-regionen, kun 5 minutters gange fra flotte restauranter, barer, matbutikk, butikker og sportsanlegg.

Benijofar er et koselig sted å bo, 10 minutter fra de lange sandstrendene i Guardamar del Segura, 5 minutter fra prestisjetunge golfbaner som La Marquesa Golf og La Finca Golf, og kun 25 minutter fra den internasjonale flyplassen Alicante.

Hvis dere skulle ønske mer informasjon angående denne boligen så er det bare å ta kontakt for en uforpliktende boligprat!

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW129
 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela