Nye vakre villaer med privat basseng og utsikt i Finestrat

  €449,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carrer Veneçuela, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
Til salgs Nybygg

Nye vakre villaer med privat basseng og utsikt i Finestrat

Carrer Veneçuela, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
  €449,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 3, 2021 at 1:54 pm
 • ID: NEW191
 • Pris: €449,000
 • Size: 304 m2
 • Lot: 565 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Boligkompleks som ligger i Finestrat ved siden av Benidorm, omgitt av grønne områder, golfbaner, idrettsområder og nær de beste strendene på Costa Blanca. Komplekset består av 9 prosjekter med moderne design, hvor detaljer og kvalitet i finishen har høyeste prioritet.

Dette boligkomplekset består av 12 vakre moderne villaer med alt på en etasje med 3 soverom og 2 bad. Ett av soverommene har eget bad.

Huset er veldig lyst på grunn av de store vinduene, med en romslig stue og åpent kjøkken med direkte tilgang til et privat basseng og hage. I stuen er det store dører som åpner til et skyggelagt område utenfor, hvor du kan nyte en deilig frokost om morgenen eller et glass vin om kvelden. Utenfor varierer tomtene fra 364 til 565 m2, med et hageområde, privat parkering og ditt eget private svømmebasseng. De har også takterrasse med nydelig utsikt.

Noen av husene kommer også med en kjeller, avhengig av hvilken tomt huset er bygget på.

Boligene har en utmerket beliggenhet mellom sjøen og fjellene i nærheten av fasiliteter som golfbaner, vakre strender, fritidsområder (fornøyelsespark, badeland, camping …), naturområder hvor du kan gå turer og mye mer. Distanse til strand er 2,75 km.

Så hvis du leter etter et hus nær sjøen, fjellene, med alle slags tjenester og vakre grønne områder i nærheten, hvor du kan nyte solen med fantastisk panoramautsikt, er dette hjemmet ditt.

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil ha mer informasjon om disse fantastiske eiendommene.

 

Altea

Altea er best kjent for sin “gamleby” med stemningsfulle brosteinbelagte smale gater. Kombinasjonen av livlige kafeer og restauranter, husflid butikker, kunstgallerier og kirkeplassen med fantastisk utsikt over havet gjør dette til et sted alle bør oppleve. Strand og sjøpromenade er også i umiddelbar nærhet.

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Polop

Polop har et sentrum som består av gammel tradisjonell arkitektur, med trange gater som er tilknyttet the øvre området hvor “Iglesia de San Pedro” ligger. Kirken og slottet gir er med på å forme Polop sin unike utsikt og er en av de mest severdige stedene på Costa Blanca.

Dette er et rolig sted hvor man har alt man trenger for å dekke daglige behov, som restauranter, kafeer, butikker og skoler. Med bil er man bare 15 minutter unna både Altea og Benidorm. Flyplassen i Alicante tar det bare 30 minutter å kjøre til.

 

 

NEW191
 • Area Benidorm, Finestrat, Marina Baja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol