NYE Unike leiligheter med panorama utsikt i Rojales

  €449,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
38°05'06.5"N 0°42'03.7"W
Til salgs Nybygg

NYE Unike leiligheter med panorama utsikt i Rojales

38°05'06.5"N 0°42'03.7"W
  €449,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on desember 2, 2022 at 1:13 pm
 • ID: NEW115
 • Pris: €449,000
 • Size: 105 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Leilighet, Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Det luksuriøse boligprosjektet Oceanic er et veldig unikt borettslag som bygges på toppen av Rojales med en spektakulær utsikt over landskapet og Middelhavet! Dette er et fantastisk prosjekt med den høyeste standard i kvalitet, materialer og design. Her har du muligheten til å få noe helt spesielt!

Prosjektet består av luksus villaer, rekkehus og leiligheter.

Rekkehus leilighetene har blitt designet for å dra mest mulig nytte av den fantastiske utsikten.

Disse boligene har 2 eller 3 soverom of boareal fra 105 til 155 kvm. Man kan velge mellom 3 forskjellige modeller:

Modell A er fordelt over 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad på bakkeplan. Her har du også en terrasse og en patio. I første etasje er det en stor stue og spisestue med et åpent kjøkken, et gjestebad og 2 terrasser. En av terrassene gå ut mot sin private infinitypool med fantastisk utsikt! Denne boligen har en takterrasse på 50 kvm.

Modell B er en bolig på ett gulvplan. Stue og spisestue er romslige og veldig lyse på grunn av de store glassdørene ut til terrassen og infinitypool. Kjøkkenet er også åpent og lyst. Her kan du velge mellom 2 eller 3 soverom og 2 eller 3 bad avhengig av dine behov og ønsker. Denne boligen har et fantastisk solarium på 90 kvm.

Modell C er også en bolig med alt på ett gulvplan. Rikelig med lys i stue og spisestue, åpent kjøkken og store glassdører ut til terrassen med fantastisk utsikt. Her har du 2 soverom og 3 bad og en stor takterrasse på 75 kvm. Denne eiendommen har ikke sitt eget private basseng, men tilgang til det flotte fellesbassenget og hager.

Residencial Oceanic befinner seg ved siden av Quesada golfbane og bare 10 minutter unna strendene i Guardamar og La Mata. Det er en stor naturpark ved siden av med fine tur og sykkelstier.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen.

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

NEW115
 • Area Rojales
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol