NYE stilfulle villaer i Quesada Sun, Rojales

  €228,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Rubén Darío, Urbanización Pueblo Lucero, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NYE stilfulle villaer i Quesada Sun, Rojales

Calle Rubén Darío, Urbanización Pueblo Lucero, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €228,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:35 pm
 • ID: NEW130
 • Pris: €228,900
 • Størrelse: 201 m²
 • Tomt: 139 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Quesada Sun, nytt boligområde i Rojales med utmerket beliggenhet for de som søker ro uten å gi slipp på godene ved å bo i hjertet av byen. Boligområdet består av 13 rekkehus i moderne stil på private tomter med terrasse, parkeringsplass, kjeller og med mulighet for privat basseng og solarium. Husene består av åpen stue/kjøkken løsning, tre soverom og to bad. Alle husene er designet og bygd med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille de mest krevende kunder

Prisene starter fra 189.900 euro, inkludert:

– Innebygde garderober i alle soverom

– Elektriske persienner i soverommene

– Innendørs og utvendig belysning

– Bad fullt utstyrt (inkluderer ikke gulvvarme)

-Pre -Installering for A/C i kanaler

-Pre-innstallering av elektrisitet for motorisert port

 

Det er også mulighet til å bygge et privat basseng og solarium hvis du ønsker det (hvis du vil ha mer informasjon om de ekstra kostnadene som dette medfører, ta kontakt med oss ​​så vil vi gi all nødvendig informasjon)

 

Rojales er en koselig spansk by, med alle nødvendige tjenester lett tilgjengelig. Det er restauranter, butikker, legesenter , supermarked og allt annet som du måtte trenge.

Rojales ligger under 10 minutter med bil fra de flotte strendene i Guardamar del Segura, og ca 25 min i bil til Alicante flyplass.

 

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

NEW130
 • Områder Rojales
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol