NYE rekkehus med privat basseng i Benijofar

  €225,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYE rekkehus med privat basseng i Benijofar

  €225,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 23, 2020 at 2:26 pm
 • ID: NEW165
 • Pris: €225,000
 • Størrelse: 203 m²
 • Tomt: 115 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nytt byggeprosjekt “Costa Flamenco” som ligger i Benijofar, bestående av rekkehus med 3 soverom, 2 bad og privat basseng. Husene er fordelt over to etasjer, med en romslig stue i første etasje ved siden av et åpent kjøkken med utsikt over det private bassenget og uteplassen. I samme etasje har du også et soverom, et bad og en liten privat patio med utgang fra soverommet.

I andre etasje er det et bad og 2 soverom til, hovedsoverommet har direkte tilgang til en stor terrasse. I hagen på forsiden av boligen er det et flott basseng med pre installasjon for varmepumpe og en jacuzzi del inkorporert. Det er også plass til å kjøre bilen inn for å parkere inne på eget område. Husene er bygget med kvalitetsmaterialer og inkluderer forhåndsinstallasjon av A/C system lagt i kanaler, automatiske persienner og innebygde garderober i alle soverom og gulvvarme på badene.

Interiørstørrelse varierer mellom 165-203 m2.
Tomtestørrelse varierer mellom 110-115 m2.

Prosjektet ligger i byen Benijofar med alt du måtte trenge i gåavstand. Dette er en koselig autentisk spansk småby med masse sjarm. Det er under 10 minutter med bil til de flotte strendene i Guardamar del Segura og ca 40 minutters kjøring til flyplassen i Alicante.

Ta gjerne kontakt med oss om du måtte ønske mer informasjon angående disse boligene.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW165

Address

 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela